Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες του αντικαπνιστικού συνεδρίου του Π.Ο.Υ.

Στην όπου εδρεύει κατά την εβδομάδα που διαρκεί από 1-η μέχρι 6-η Οκτωβρίου του 2018 θα πραγματοποιηθεί το 8-ο διετές αντικαπνιστικό συνέδριο (COP-8) του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας των Ηνωμένων Εθνών κάνοντας δεκτές τις εγγραφές και τις κρατήσεις από τις 10 Ιουνίου. Το 7-ο της Σύμβασης Πλαισίου την οποία υπογράφουν τα περισσότερα κράτη του κόσμου συνήλθε το 2016 στο Νέο Δελχί ενώ το 6-ο πριν από αυτό πραγματοποιήθηκε στην Μόσχα το 2014 και το 5-ο το 2012 στην Σεούλ στην Νότιο Κορέα.

Ορδές στελεχών και επιστημόνων και απλών ανθρώπων με το σύνθημα «Δεσμεύομαι για την προστασία του μέλλοντος από το κάπνισμα» ξεχύθηκαν την Τρίτη στους δρόμους της Γενεύης για να εκφράσουν την υποστήριξή τους στους σκοπούς του συνεδρίου με την αντίθεσή τους με την συνήθεια του καπνίσματος ενώ η παρακολούθηση του συνεδρίου από άλλους ενδιαφερόμενους ως απλούς ακροατές αποτέλεσε χρόνιο και ανικανοποίητο δικό τους αίτημα μαζί με το κοινό.

Θορυβώδεις διαμαρτυρίες και εκτεταμένη εντύπωση προξενούν κάθε σχεδόν διετία οι συνθήκες της αδιαφάνειας της διεξαγωγής του αντικαπνιστικού συνεδρίου μαζί με την ανάλογη περιφρούρηση το οποίο μετά από διαλυμένες ή έντονες διαδηλώσεις καθώς και την άμεση χειραγώγηση δημοσιογράφων στα καθήκοντά τους το 2016 απονεμήθηκε για τον διοργανωτή του τον υποκριτικό τετράποδα τραπέζης από την διεθνή ένωση φοιτητών Students for Liberty (Φοιτητές για την Ελευθερία).

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.