ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΥΠΑΤΗΣ ΑΡΜΟΣΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΟΗΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

0
120

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος πρόκειται να ενοικιάσει οικίες για την στέγαση προσφύγων στο πλαίσιο προγράμματος που υλοποιεί η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες και χρηματοδοτείται από την Ε.Ε.

Η μίσθωση των κατοικιών από την Κοινωφελή Επιχείρηση (ΚΕΔΦX), αφορά το χρονικό διάστημα από Σεπτέμβριο 2017 έως Δεκέμβριο 2017, με δυνατότητα παράτασης ενός (1) έτους (μέχρι τέλος του 2018), με βάση τα παρακάτω:

Οι κατοικίες να είναι περίπου 60 ως 90 τ. μ. και να διαθέτουν τα απαιτούμενα κατά νόμο πιστοποιητικά (ενεργειακό, ηλεκτρολογικό)
Να είναι έτοιμες για άμεση κατοίκηση.
Η σύναψη συμφωνίας με τον ιδιοκτήτη θα γίνει μετά την έγκριση του διαμερίσματος από επιτροπή που ορίστηκε με την 149/2017 του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η Κοινωφελής Επιχείρηση αναλαμβάνει:

– Την καταβολή του μισθώματος, το οποίο δεν θα υπερβαίνει τα 400 ευρώ, με δυνατότητα προπληρωμής μέχρι το τέλος του 2017.

– Την πληρωμή των λειτουργικών εξόδων (λογαριασμοί νερού, ρεύματος, κοινόχρηστων κλπ).

– Την άμεση αποκατάσταση τυχόν ζημιών κατά τη διάρκεια της μίσθωσης. Στην περίπτωση που το διαμέρισμα έχει οικιακό εξοπλισμό, αυτός θα καταγραφεί από την επιτροπή του Δήμου και θα παραδοθεί κατά την παράδοση του διαμερίσματος.

– την εγκατάσταση των προσφύγων στις κατοικίες με μέγιστο αριθμό τα 6 άτομα ανά κατοικία, τη καθημερινή φροντίδα όλων των θεμάτων που αφορούν τη διαβίωσή τους με εξειδικευμένο προσωπικό, σε όλη τη διάρκεια της παραμονής τους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος: 2132049013 (Μαίρη Γαλαζούλα), 2132049084 (Αλίκη Μολακίδου), 2132049004 (Μαρία Γεωργακίλα).

ΑΙΤΗΣΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ υποβάλλονται και ηλεκτρονικά στο email: kednfnx@gmail.com.

Η φόρμα της αίτησης και αναλυτικά οι ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΣΤΕΓΑΣΗ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Δήμου: http://www.dimosfx.gr/default.aspx?pid=159&langid=1&rowid=1318

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.