Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Λ. Γεωργαμλής – Βούρου κατάβασις μέρος 2

anexartitopoiithike-o-l-georgamlis-vourou-katavasis-meros-2

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου σήμερα ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Λύσσανδρος Γεωργαμλής ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίηση του από την παράταξη του κ. Βούρου μέσα από μια μακροσκελή ομιλία.

Ο κ. Γεωργαμλής αποτέλεσε πολύτιμο μέλος της δημοτικής αρχής και υπηρέτησε τα τελευταία χρόνια από διάφορες θέσεις ως Αντιδήμαρχος και ως Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου. Επί θητείας του ασχολήθηκε με κάθε θέμα που προέκυπτε με ζήλο και προώθησε θέματα που χρίζανε προσοχής αλλά είχαν αμεληθεί. Ο ίδιος σε συνεργασία με τους υπαλλήλους του δήμου έδωσε ιδιαίτερη προσοχή στις της πόλης, οι οποίες είχαν κριθεί ακατάλληλες.

Στην ομιλία του έκανε ξανά μια σύντομη αναδρομή στην συνεργασία του και στα προβλήματα που ήδη γνωρίζαμε ότι είχε με τον κ. Βούρο και τα οποία προσπαθούσε με ζήλο να επιλύσει, αλλά μάταια.

Μεταξύ άλλων ανέφερε ξανά τα θέματα απόκλισης του από τις εσωτερικές συνεδριάσεις και αποφάσεις της παράταξης και τον αποκλεισμό του από επιτροπές στις οποίες αρχικά του είχε ζητηθεί να συμμετάσχει. Σύμφωνα με τον ίδιο η συμπεριφορά αυτή δικαιολογήθηκε από τον Δήμαρχο ως αποτέλεσμα της δικής του αντίθεσης για το θέμα του έργου του ηλεκτροφωτισμού. Ο κ. Γεωργαμλής τόνισε ξανά πως ήταν αντίθετος στη διαδικασία του σκανδαλώδους διαγωνισμού των LED και όχι στο ίδιο το έργο, όπως ο κ. Βούρος διαστρέβλωνε επί σκοπού. 

Στη συνέχεια, αφιέρωσε αρκετό μέρος της ομιλίας του για να ευχαριστήσει θερμά τα μέλη της παράταξης και – κυρίως – τους υπαλλήλους με τους οποίους συνεργάστηκε κατά τη θητεία του και τόνισε ότι θα είναι δίπλα στους δημότες από όποια θέση και εάν βρίσκεται. 

Ο κ. Βούρος απάντησε στην παραίτηση μιλώντας για “πέμπτη φάλαγγα” και “άλωση του δήμου εκ των έσω”.

Είναι σαφές σε όσους ξέρουν τον χαρακτήρα και το του κ. Γεωργαμλή ότι η δημοτική αρχή μόλις έχασε ένα από τα πιο σημαντικά και εργατικά στελέχη που θα μπορούσε να έχει. 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.