Ανοίγει τις πόρτες του το 3ο Λύκειο Νέας Φιλαδέλφειας!

anoigei-tis-portes-tou-to-3o-lykeio-neas-filadelfeias

Ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 08 Σεπτεμβρίου 2022 ο τελικός έλεγχος του νεότευκτου 3ου Λυκείου Νέας Φιλαδέλφειας από κλιμάκιο του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας και της ΚΤΥΠ και στη συνέχεια υπεγράφη το πρωτόκολλο παραλαβής του, από τον Δήμαρχο της πόλης μας Γιάννη Βούρο και τα στελέχη των Κτιριακών Υποδομών Α.Ε.

Ένα ολοκαίνουργιο και σύγχρονο σχολείο που περιλαμβάνει αίθουσες διδασκαλίας, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και εκδηλώσεων, βιβλιοθήκη, εργαστήρια, χώρους άθλησης κλπ, ξεκινάει και επίσημα την λειτουργία του στον Δήμο μας!

Στην υπογραφή του πρωτοκόλλου παραλαβής παρευρέθηκαν από την πλευρά του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, ο Δήμαρχος Γιάννης Βούρος, ο Γενικός Γραμματέας Γιώργος Σαραντόπουλος, ο Πρόεδρος της Β’ Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής Πάρις Βεντήρης, η Αντιπρόεδρος της Β’ Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής Κωνσταντίνα Κατσιφή και στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, ενώ από την πλευρά των παρόντες μεταξύ άλλων ήταν ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Κατασκευών Ιωάννης Τσαγκάρης, η Προϊστάμενη του Τμήματος Επίβλεψης Έργων Παιδείας και πολιτικός μηχανικός Αικατερίνη Γιατράκου καθώς και ο επιβλέπων Η/Μ Βασίλης Παπαδήμος.

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος δήλωσε σχετικά:

«Τους τελευταίους μήνες έγινε μία μεγάλη προσπάθεια για να έχουμε το σημερινό αποτέλεσμα. Ο στόχος μας όλο αυτό το ήταν αυτό το υπερσύγχρονο σχολείο με τις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του να παραδοθεί σε μαθητές, καθηγητές και προσωπικό με το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς. Στόχος που με σκληρή δουλειά και συνεχείς προσπάθειες επιτεύχθηκε. Με την ευκαιρία θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω όλους τους εμπλεκόμενους φορείς (Περιφέρεια Αττικής, ΚΤΥΠ κοκ) χωρίς την των οποίων δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί αυτό το μεγάλο έργο, φυσικά τα στελέχη της Δημοτικής Αρχής και του Δήμου, τα μέλη της εκπαιδευτικής μας κοινότητας, τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων, την Ένωση Γονέων και όλους όσοι έβαλαν το λιθαράκι τους για την διεκδίκηση αρχικά και την περάτωση εν συνεχεία του συγκεκριμένου έργου. Ήδη προχωρήσαμε στο τελευταίο βήμα προετοιμάζοντας και εξοπλίζοντας το σχολείο για το πρώτο κουδούνι, ενώ και η ΚΤΥΠ θα σταθεί αρωγός στην ολοκλήρωση κάποιων παρατηρήσεων που έγιναν από την Τεχνική μας Υπηρεσία. Θα είναι μεγάλη μας χαρά να σας συναντήσουμε όλες και όλους την ημέρα των εγκαινίων. Καλορίζικο!».


Από το Γραφείο Τύπου

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.