Αντεργατική αθλιότητα Βούρου στο βωμό της εξυπηρέτησης του σκανδάλου του ηλεκτροφωτισμού

0
11

Την προηγούμενη εβδομάδα το σωματείο εργαζομένων σε συνεργασία με την ΠΟΕ-ΟΤΑ προκήρυξαν απεργία – αποχή από τα καθήκοντά τους των υπαλλήλων που συμμετέχουν στην επιτροπή διενέργειας του διαγωνισμού των 3.750.000 ευρώ (!!!). Ο κ. Βούρος προσωπικά, χωρίς καμία εξουσιοδότηση από κανένα συλλογικό όργανο του Δήμου κατέθεσε αγωγή εναντίον της απεργίας, μία ενέργεια βγαλμένη από το χρονοντούλαπο της ιστορίας που μας παραπέμπει μισό αιώνα πίσω. Στη συνέχεια και παρότι η αγωγή του κ. Βούρου απορρίφθηκε, με μία πρωτοφανή «κουτοπονηριά», αντλεί από το σκεπτικό της απόφασης τα στοιχεία που τον βολεύουν για να στραφεί εναντίον της απόφασης!!!

Ως Δύναμη Πολιτών εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στους υπαλλήλους που σέβονται τη νομιμότητα, που προσπαθούν να διασφαλίσουν το δημόσιο συμφέρον και δεν υποκύπτουν σε κάθε λογής έκνομες ενέργειες και εκβιασμούς. Τέλος, καλούμε για την άμεση απόσυρση του παρανόμως εισαχθέντος θέματος της έγκρισης του διαγωνισμού από την αυριανή οικονομική επιτροπή και ενημερώνουμε τη διοίκηση ότι επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματός μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.