Απόπειρα εμπρησμού οχήματος της Δημοτικής Αστυνομίας

Η Δημοτική Αστυνομία επιτελεί καθημερινά ένα πολύ σημαντικό έργο, κάνοντας ελέγχους  για παραβάσεις του ΚΟΚ, κυρίως όσον αφορά οχημάτων σε ράμπες διέλευσης και θέσεις στάθμευσης ΑμΕΑ, αλλά και επιθεωρώντας τα υγειονομικού ενδιαφέροντος για παραβάσεις στα τραπεζοκαθίσματα που βρίσκονται σε κοινόχρηστους χώρους.

Μετά από μια τέτοια βάρδια λοιπόν, χθες, μετά τα μεσάνυχτα, το αυτοκίνητο σταθμεύθηκε σε περιφραγμένο χώρο της Υπηρεσίας, όπου με οι υπάλληλοι το πρωί το βρήκαν καμμένο στο πίσω μέρος. Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Ασφάλεια και έγινε μήνυση κατά αγνώστων καθώς πρόκειται για τη δεύτερη φορά μέσα σε μικρό χρονικό που η Υπηρεσία δέχεται τέτοιου είδους επίθεση.

Θέλουμε να καταγγείλουμε την άνανδρη δολιοφθορά εναντίον μιας Δημόσιας Υπηρεσίας και να διαβεβαιώσουμε τους δημότες ότι τέτοιου είδους ενέργειες δεν πρόκειται να κάμψουν το της Δημοτικής Αστυνομίας.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Θα σχολίαζα όμως ότι η αστυνομία δεν γίνεται με λογικό τρόπο να συνιστά δημοτική από την μορφή της και ο λόγος έγκειται στο αστικό κέντρο αποτελώντας τον δήμο και από ολόκληρο αντί για την αστυνομία. Ο νόμος δεν διαφέρει στην τήρησή του αναμεταξύ των δήμων ανάλογα με των οικισμών τους οποίους συνιστούσαν μονάδα της κοινωνίας στην οποία αναφερόταν η δημοτική αστυνομία στα καθήκοντά της τα οποία διεξάγονται βέβαια και ανάλογα με τον νόμο με τον οποίο τα συγκρίνει. Τέτοιος λόγος καθιστά εκδοχές των άλλων θεσμών άτοπα σχετικά με την πραγματικότητα από έκπτωση κοινής συλλογικής απόφασης ή συμφωνίας της επίλυσης αναγκών.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.