Χ. Τομπούλογλου: Να κρατηθούν πρακτικά στη συνάντηση των επικεφαλής

0
87

Ο επικεφαλής της παράταξης “Η πόλη της καρδιάς μας” και μέλος της αντιπολίτευσης κ. Χ. Τομπούλογλου με έγγραφο αίτημα του προς τον Δήμαρχο κ. Γ. Βούρο ζητάει να κρατηθούν πρακτικά στη συνάντηση των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων που θα πραγματοποιηθεί αργότερα σχετικά με το σχέδιο τροποποιητικής διαχειριστικής του Άλσους Νέας Φιλαδέλφειας. Ακόμη, θεωρεί απαραίτητα να παραστούν εκπρόσωποι της τεχνικής και νομικής υπηρεσίας του δήμου.

Διαβάστε αυτούσιο το αίτημα:

Προς
τον Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας κ.Γιάννη Βούρο.
Κοινοποίηση:
1.Πρόεδρο και μέλη Δημοτικού Συμβουλίου.
2.Προέδρους και μέλη των Δημοτικών Κοινοτήτων Νέας Φιλαδέλφειας και Νέας Χαλκηδόνας.
3.Διευθύντρια Τεχνικής Υπηρεσίαςτου Δήμου.
4.Νομική Υπηρεσία του Δήμου.
 
(Παρακαλώ, σε όλους τους ανωτέρω, να κοινοποιηθεί σήμερα με φροντίδα της Γραμματείας του Δημοτικού Συμβουλίου σε όλους τους προαναφερόμενους, αφού πρωτοκολληθεί).
 
Νέα Φιλαδέλφεια, 22 Φεβρουαρίου 2021
 
Κύριε Δήμαρχε,
Μετά την πρόσκληση σας το απόγευμα της Παρασκευής 19/2/21, που έλαβα με προσωπικό σας μήνυμα (sms), για σημερινή σύσκεψη στις 5μμ, των επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων προκειμένου να συζητηθεί το σχέδιο των τροποποιήσεων επι της κανονιστικής διαχειριστικής του Άλσους Νέας Φιλαδέλφειας, στην οποία βεβαίως και θα παραστώ, ζητώ την αυτονόητη και ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ παρουσία εκπροσώπων
α)της Τεχνικής και
β)της Νομικής Υπηρεσίας του Δήμου μας,
γεγονός που επιβάλεται από την σοβαρότητα του θέματος, καθώς επίσης και η ΤΗΡΗΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ για την συζήτηση που θα διεξαχθεί, τα οποία εν συνεχεία θα λάβουμε οι συμμετέχοντες.
 
Τομπούλογλου-Λεωνιδοπουλος
Χαράλαμπος
Δημοτικός Σύμβουλος,
Επικεφαλής της
Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης Νέας Φιλαδέλφειας -Νέας Χαλκηδόνας
“Η πόλη της Καρδιάς μας”

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.