Χρήστος Φασλής

xristos-faslisΟ Δικηγόρος Αθηνών γεννήθηκε το 1983 στα Τρίκαλα όπου και μεγάλωσε. Η καταγωγή του είναι από το Ανθηρό Αργιθέας Καρδίτσας και από το Ανθοχώρι Καρδίτσας και οι ρίζες του είναι από τη Μάνη και την Κεφαλλονιά. Ολοκλήρωσε τις εγκύκλιες σπουδές του στο 2ο Ενιαίο Λύκειο Τρικάλων με Άριστα το 2001 οπότε και εισήχθη στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Συμμετείχε στις διεθνείς διπλωματικές προσομοιώσεις του ΟΗΕ WorldMUN και ThessisMUN τα έτη 2007 και 2008. Αποφοίτησε από τη Νομική με το βαθμό Λίαν Καλώς. Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία την περίοδο 2008-2009 στο Πεζικό και στις Ειδικές Δυνάμεις.

Ασκεί μαχόμενη δικηγορία με κέντρο την Αθήνα σε πανελλαδικό επίπεδο. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα διαμεσολάβησης και εναλλακτικής επίλυσης διαφορών από το βρετανικό φορέα CEDR, από τον οποίο διαπιστεύτηκε ως Διαμεσολαβητής το 2011 ενώ είναι στον κατάλογο των Διαπιστευμένων Ενδοσυνοριακών Διαμεσολαβητών & στον Κατάλογο Διαμεσολαβητών του ΕΒΕΑ.

Έχει κάνει μεταπτυχιακό στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, στο Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης, με αντικείμενο σπουδών τον Νομικό Πολιτισμό. Έχει παρακολούθησει το 1ο Σεμινάριο Διαιτησίας από το ΕΒΕΑ και έχει λάβει βεβαίωση εξείδικευσης στη Διαιτησία, ενώ είναι μέλος της Ελληνικής Επιτροπής Διαιτησίας του ICC Hellas.

Αρθρογραφεί τακτικά στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο και συχνότερα στην Καθημερινή και στην Ημερησία. Μέλος Δ.Σ. της Ένωσης Πολιτών για την ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ την περίοδο 2010-2013. Γενικός γραμματέας του Συλλόγου Αργιθεατών Αθήνας. Ταμίας της Εταιρείας Θεσσαλικών Μελετών. Μέλος της Ένωσης Ελλήνων Διαμεσολαβητών, του ΕΛΙΑΜΕΠ και της Ελληνικής Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου & του Πολίτη. Μιλάει αγγλικά και γαλλικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.