Δελτίο Τύπου της ΔΗΜ.Τ.Ο Νέας Δημοκρατίας για τις εκλογές της 10ης Ιανουαρίου

ΔΗΜ. Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας

Λ.Δεκελείας 58, Τ.Κ. 14343 Νέα Χαλκηδόνα

Τηλ./Fax : 2102523656 / 2102517303

E-mail: ndfiladelfeiaxalkidona@gmail.com

Νέα Χαλκηδόνα, 11 Ιανουαρίου 2016

Δελτίο τύπου

Ως ΔΗΜ. Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους 1.111 (από τους 1.460 συμμετέχοντες του Α’ Γύρου / ποσοστό συμμετοχής 76%!!!) συμπολίτες μας που προσήλθαν για 2η φορά στις κάλπες. Παρά τα δυσάρεστα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο της Νέας Φιλαδέλφειας με την εισβολή κουκουλοφόρων, την προσωρινή της εκλογικής διαδικασίας και την ταλαιπωρία που υπέστησαν, οι Νεοδημοκράτες συμμετείχαν δυναμικά στην κορυφαία δημοκρατική εσωκομματική διαδικασία.

Θα θέλαμε να ευχηθούμε στο νέο πρόεδρο μας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη να επιτύχει στο δύσκολο έργο της ανασυγκρότησης της παράταξης μας και να την οδηγήσει σε εκλογικές νίκες, με γνώμονα πάντα το συμφέρον της χώρας.

Παραθέτουμε τα τελικά συγκεντρωτικά αποτελέσματα για την περιοχή μας (Δήμος Φιλαδέλφειας -Χαλκηδόνος):

Ψηφίσαντες: 1111
Έγκυρα: 1085
Άκυρα: 19
Λευκά: 7
Eπί συνόλου 1085 εγκύρων ψηφοδελτίων, έλαβαν (με σειρά ψήφου):

Κυριάκος Μητσοτάκης: 594 (54,7%)
Eυάγγελος- Βασίλειος Μεϊμαράκης: 491 (45,3%)».
Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε όλους τους εθελοντές που συνέβαλαν στην διοργάνωση και απρόσκοπτη διενέργεια των εκλογών στη Νέα Φιλαδέλφεια και στη Νέα Χαλκηδόνα: υπεύθυνους εκλογικών κέντρων, προέδρους Ε.Π.Ε.Τ., γραμματείς, ψηφολέκτες, εκλογικούς αντιπροσώπους των υποψηφίων Προέδρων καθώς και τους υπεύθυνους του Δήμου Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνος για την βοήθεια και την παραχώρηση των χώρων.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.