Διαδικτυακό ψήφισμα για την καταβολή του Κατοχικού Δανείου από την Γερμανία

Ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής Καθηγητής εμμένοντας στη αρχική του τοποθέτηση για την διεκδίκηση των Γερμανικών Αποζημιώσεων, διοργανώνει διαδικτυακή ψηφοφορία για τη συλλογή υπογραφών ώστε να πιεστεί η Κυβέρνηση να εγγράψει τις στον κρατικό προϋπολογισμό.

Η διαδικτυακή ψηφοφορία αποσκοπεί στο να προτείνει στην κυβέρνηση να αναλάβει πρακτικές πρωτοβουλίες προς την κατεύθυνση της διεκδίκησης των οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα και να υιοθετήσει την ανάλογη στάση και η Βουλή.

Όπως δήλωσε ο Νότης Μαριάς, «Η Γερμανία δε μπορεί πλέον να κρύβεται και σύντομα θα αναγκαστεί να σεβαστεί τις Διεθνείς Συνθήκες που της επιβάλουν την καταβολή των πολεμικών επανορθώσεων, την επιστροφή του κατοχικού δανείου, και την αποζημίωση των συγγενών των θυμάτων που εκτελέστηκαν από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής. Καλούμε όλους τους απανταχού Έλληνες να στηρίξουν το δίκαιο αυτό αγώνα ψηφίζοντας. Καλούμε και την ελληνική Βουλή να πράξει το ίδιο. Δε θα σταματήσουμε μέχρι να τα καταφέρουμε».

Το ψήφισμα του Νότη Μαριά βρίσκεται live στην ιστοσελίδα http://notismarias.gr/2016/11/.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.