Δήλωση στους αρχηγούς των επιτελείων του στρατού παρέδωσε ο Λαϊκός Σύνδεσμος για την κτηνιατρική ασθένεια COVID-19

Το κόμμα Λαϊκός Σύνδεσμος παρέδωσε δήλωση γνωστοποίησης στους επιτελείς των ενόπλων δυνάμεων για την ασφαλή φρούρηση της πανδημίας σε σχέση με τον εμβολιασμό σχετικά με την οποία αναφέρονται τα εξής:

  • «Ο ιατρός δεν επιτρέπεται να προβεί στην εκτέλεση οποιασδήποτε ιατρικής πράξης χωρίς την προηγούμενη συναίνεση του ασθενούς.
  • «η εθελοντική ενημερωμένη συναίνεση του ανθρώπινου υποκειμένου είναι απολύτως ουσιώδης» (Τhe voluntary informed consent of the Human Subject is absolutely essential)
  • «…σε καμία περίπτωση, ούτε υπό την επίκληση της προστασίας της δημόσιας υγείας, μπορεί να παραβιαστεί η Συνταγματική βάση της προστασίας της προσωπικότητας η οποία αποτελεί την βάση και για όλα τα λοιπά θεμελιώδη δικαιώματα…» σύμφωνα με την πρώτη γυναίκα υπηρεσιακή πρωθυπουργό κ. Βασιλική Θάνου.
  • «Οι πολίτες ενημερώνονται ότι ο εμβολιασμός ΔΕΝ είναι υποχρεωτικός και ότι κανείς δεν πρέπει να υποστεί πίεση με πολιτικά, κοινωνικά ή άλλα μέσα, προκειμένου να εμβολιαστεί, εάν δεν το επιθυμεί. Κανείς δεν θα υποστεί διακρίσεις επειδή δεν έχει εμβολιαστεί, λόγω πιθανών κινδύνων για την υγεία του ή διότι δεν θέλει να εμβολιαστεί»
  • «η βούληση του ασθενούς είναι ο υπέρτατος νόμος» (voluntas aegroti suprema lex»)
  • «Τα συμφέροντα και η ευημερία του ανθρωπίνου όντος θα υπερισχύουν έναντι μόνου του κοινωνικού συμφέροντος ή της επιστήμης».
  • «Επέμβαση σε θέματα υγείας μπορεί να υπάρξει μόνον αφού το ενδιαφερόμενο πρόσωπο δώσει την ελεύθερη συναίνεσή του, κατόπιν προηγούμενης σχετικής ενημέρωσής του».
  • «Οι και άλλα άτομα ή φορείς που εμπλέκονται στην παροχή υγειονομικής περίθαλψης, έχουν κοινή ευθύνη να αναγνωρίζουν και να διατηρούν αυτά τα [-ανθρώπινα -] δικαιώματα. Κάθε φορά που η νομοθεσία, η κυβερνητική ή οποιαδήποτε άλλη διοίκηση ή ίδρυμα αρνείται αυτά τα δικαιώματα στους ασθενείς οι γιατροί πρέπει να αναζητήσουν τα κατάλληλα μέσα για να τους εξασφαλίσουν ή να τα αποκαταστήσουν»

Η δήλωση γνωστοποίησης αναφέρει αποκαλύπτοντας πως οι ασφαλιστικές εταιρείες εκλαμβάνουν τον θάνατο λόγω του εμβολίου ως αυτοκτονία για τον σκοπό της αποπληρωμής της ασφάλειας η οποία σε αυτή την περίπτωση δεν καταβάλεται καθώς και ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος ζητούσε από τα Υπουργεία Δικαιοσύνης και Υγείας την απαλλαγή από των ιατρικών ευθυνών για την επιτήρηση της πανδημίας.

Η απευθυνόμενη προκήρυξη που είχε κυκλοφορήσει και σε μορφή εγκυκλίου προς διαφώτιση των μελών του Λαϊκού Συνδέσμου παρατίθεται εδώ σε μορφή εγγράφου.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.