Δημιουργία δωρεάν ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) και ιστοσελίδας για όλες τις επιχειρήσεις της πόλης μας που είναι μέλη του ΕΕΑ

0
29

Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας που διατηρούν επιχείρηση στο Δήμο μας πως σε συνέχεια της συνάντησης του Δημάρχου κ. Βούρου και του αρμόδιου Αντιδημάρχου κ. Λέκκα με τον πρόεδρο του Ε.Ε.Α. κ. Χατζηθεοδοσίου ξεκίνησε η δράση της δωρεάν δημιουργίας ηλεκτρονικού καταστήματος και ιστοσελίδας για τις επιχειρήσεις της πόλης μας.

Η διαδικασία είναι απλή και το μόνο που χρειάζεται είναι η συμπλήρωση μια φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος που θα βρείτε στην ιστοσελίδα του Δήμου μας.

Προς διευκόλυνση σας, παραθέτουμε και στο σχετικό σύνδεσμο:  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf4qDIboORt__-ugW4xsUT5NE0nR4622GiEBy2-0S7e8G2FcA/viewform?fbclid=IwAR3Wn-3z0iLYgJpnZdKwitiDUa9pyGtY_fVMnBTGPzIF1rKuEzvxy0bhCA4

Στεκόμαστε με τρόπο ουσιαστικό και αποτελεσματικό δίπλα στις επιχειρήσεις της πόλης μας βοηθώντας τους ανθρώπους που τις λειτουργούν να αποκτήσουν νέα σύγχρονα εργαλεία που μπορούν να αναβαθμίσουν και να ενισχύσουν την εικόνα των επιχειρήσεων τους.

Διαβάστε σχετικά και εδώ

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 Από το γραφείο Τύπου

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.