Δήμος Φυλής: Δημιουργήθηκε πρωτοπόρα Κτηνιατρική Στέγη για τους αδέσποτους φίλους του δήμου

0
238

Ένα μεγάλο έργο πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Φυλής για τους αδέσποτους φίλους της περιοχής καθώς δημιουργήθηκε μία σύγχρονη Κτηνιατρική Στέγη από το Δήμο με πρωτοβουλία του Φιλοζωικού Κινήματος.

Εφόσον βέβαια περάσουν οι δύσκολες συνθήκες θα πραγματοποιηθούν τα σχετικά εγκαίνια παρουσία της «εκκλησίας». Προς το παρόν ο βασικότερος στόχος που έχει τεθεί είναι να ξεκινήσει η στείρωση των αδέσποτων ζώων προκειμένου να ελεγχθεί ο πληθυσμός τους και να έχουν μία ποιοτικότερη ζωή.

Τις εγκαταστάσεις της Κτηνιατρικής Στέγης, οι οποίες βρίσκονται στο Πάρκο Πόλης Άνω Λιοσίων του Δήμου Φυλής και για τις οποίες εργάστηκε σκληρά όλο αυτό το διάστημα ο  Αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γιώργος Αβράμης με την βοήθεια των εργαζομένων της Υπηρεσίας Διαχείρισης Αδέσποτων, επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς ο οποίος ξεναγήθηκε και ενημερώθηκε από τους ειδικούς για τα επόμενα βήματα. Μάλιστα, ο ίδιος εξέφρασε τα συγχαρητήριά του στον Αντιδήμαρχο Γ. Αβράμη και στους εργαζομένους για την εξαίσια δουλειά, αποτέλεσμα της οποίας ήταν η δημιουργία μίας τόσο σημαντικής δομής, η οποία έδωσε την δυνατότητα στον δήμο Φυλής να δείξει στους πολίτες  την ευαισθησία που διατρέχει στον τομέα των αδέσποτων ζώων.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.