Δωρεάν οι κλήσεις Viber έως και τον Σεπτέμβριο

Το Viber, μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές διαδικτυακών επικοινωνιών σε όλο τον κόσμο, προσφέρει δωρεάν κλήσεις προς όλα τα και σταθερά Ελληνικά τηλέφωνα έως τις 30 Σεπτεμβρίου. Το μόνο που χρειάζεται είναι η σύνδεση στο διαδίκτυο και η ίδια η εφαρμογή σε τηλέφωνο Android, Windows Phone, ή iPhone, ή σε υπολογιστή Mac ή PC, με την ταυτόχρονη ύπαρξη τηλεφωνικής γραμμής κινητού.

Το αποδείχτηκε τα τελευταία δύο χρόνια ως ένα δημοφιλέστατο, άνετα προσβάσιμο αλλά και οικονομικό μέσο επικοινωνίας μέσω διαδικτύου, που πραγματοποιεί δωρεάν κλήσεις, οπτικές κλήσεις μέσω βίντεο, και ανταλλαγή γραπτών μηνυμάτων μεταξύ των μελών του που το έχουν κατεβάσει ως εφαρμογή στο τηλέφωνό τους ή ακόμα και στον υπολογιστή τους, το οποίο μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου προσφέρει αυτές τις δωρεάν κλήσεις και σε όλα τα υπόλοιπα τηλέφωνα εντός της Ελλάδας, σταθερά ή κινητά, ακόμα και αν η προέρχεται από το εξωτερικό.

Το διαθέτει 754 εκατομμύρια χρήστες διεθνώς, και 33 εκατομμύρια χρήστες στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη. Από αυτούς τα 3,5 εκατομμύρια είναι οι Έλληνες χρήστες της εφαρμογής οι οποίοι μόνο μέσα στον Ιούλιο συνομίλησαν μέσω αυτής για μέσο όρο 125 λεπτών σε 24 εκατομμύρια κλήσεις. Η Ελλάδα επιλέχθηκε για αυτή την προσφορά ως μια από τις πιο δυναμικά αναπτυσσόμενες αγορές στην ψηφιακή τεχνολογία που αποτελεί βασική αγορά της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης.

Ο Atanas Raykov, Γενικός Διευθυντής του στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, είπε για αυτή την προσφορά: «Η Ελλάδα είναι μία από τις πιο δραστήριες αγορές της περιοχής, και – με την ειδική αυτή προσφορά – θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους ήδη χρησιμοποιούν το Viber στη χώρα, αλλά και να δώσουμε ένα σημαντικό κίνητρο στους εκατομμύρια νέους χρήστες, ώστε να δοκιμάσουν τις απεριόριστες δυνατότητες επικοινωνίας με τους αγαπημένους τους που προσφέρει το Viber. Αυτή η μοναδική προσφορά που ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα, καλύπτει όλες τις κλήσεις προς σταθερά και κινητά τηλέφωνα Ελλάδας, και δίνει τη δυνατότητα στους νέους και υπάρχοντες χρήστες του Viber σε όλο τον κόσμο και στην Ελλάδα να καλούν μέσω του Viber Out οποιοδήποτε κινητό ή σταθερό τηλέφωνο στη χώρα χωρίς καμία χρέωση μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου».

Προηγούμενο άρθροΤην πρώτη θέση σε διαγωνισμό της Microsoft κέρδισαν φοιτητές του ΑΠΘ
Επόμενο άρθροΔιακοπές με ή χωρίς παιδιά;
Γεννήθηκα στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας και σπούδασα Πληροφορική και Μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο Brunel του Δυτικού Λονδίνου. Παρακολούθησα μαθήματα πληροφορικής και Τ.Π.Ε. στα κολέγια του Λονδίνου Brookfield Adult Learning Centre, East Berkshire College, Acton and Hammersmith College και West London Community College. Μου αρέσουν τα καυτερά γεύματα, η φωτογραφία, οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, οι αγορές και τα ψώνια και οι βραδυνές έξοδοι. Ως πρώιμος γνώστης προγραμματισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών από παιδική ηλικία αποφοίτησα από κολέγιο που διδάσκει μαθήματα Αγγλικού λυκείου και ασχολούμαι ιδιαίτερα με τα αιτήματα των ατόμων που καπνίζουν και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τις ηλεκτρονικές συσκευές.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.