Εγκαίνια του 2ου βρεφονηπιακού σταθμού Ν. Χαλκηδόνας

Την Δευτέρα  31/10/2016, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου κτιρίου του 2ου Βρεφονηπιακού Παιδικού Σταθμού στη Νέα Χαλκηδόνα παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ν. Ιωνίας –Ν. Φιλαδέλφειας κ.κ. Γαβριήλ, του Δημάρχου κ. Βασιλόπουλου Αριστείδη, του Αντιδημάρχου Κ. Πολιτικής κ. Κουμαριανό Ευάγγελο, του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Καλαμπόκη  Ιωάννη του Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού κ. Ανανιάδη Νικολάου, της Αντιδημάρχου Παιδείας & Πολιτισμού κ. Ρόκου Χαρίκλεια του Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου Αθλητισμού κ. Μανωλεδάκη Θεόδωρου του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Πάνου Γεωργίου, Δημοτικών Συμβούλων, υπαλλήλων του Δήμου, και πολλών παρευρισκομένων.

Μετά τον αγιασμό, ακολούθησε προσφώνηση του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη κ.κ. Γαβριήλ,  του Δημάρχου κ.Βασιλόπουλου Αριστείδη και της Υπεύθυνης του Σταθμού κ. Ξυνογαλά Χρυσούλας και  ξενάγηση των παρευρισκομένων στους  χώρους του Σταθμού.

Ο νέος σύγχρονος  Βρεφονηπιακός Σταθμός είναι δυναμικότητας 25  παιδιών και 10 βρεφών και στοχεύει να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες της οικογένειας. Οι σύγχρονες κτιριακές υποδομές είναι προσαρμοσμένες στις ανάγκες των παιδιών της προσχολικής ηλικίας, καθώς διαθέτουν πλήρη και κατάλληλο εξοπλισμό.

Ο Δήμος Φιλαδέλφειας –Χαλκηδόνος  δίνοντας μεγάλη βαρύτητα στην προσχολική ηλικία, θα  ξεκινήσει παράλληλα  τις εργασίες και του Παιδικού Σταθμού που στεγαζόταν μέχρι το καλοκαίρι ο 2ος Παιδικός Σταθμός Ν. Χαλκηδόνας  στην οδό Κηφισού 64, για να εξυπηρετήσει ακόμη μεγαλύτερο αριθμό οικογενειών.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.