17.8 C
Nea Chalkidona
Τρίτη, 28/05/2024

  Εντείνεται ο μικροβιολογικός πόλεμος του κορωναϊού καθώς εμμένουν οι επιπτώσεις κρουσμάτων και των θανάτων.

  Στα 5 εκτομμύρια ανέρχονται παγκοσμίως οι θάνατοι από τον κορωναϊό, όση είναι η μισή Ελλάδα, καθώς καθημερινά ανακοινώνονται νέοι αριθμοί κρουσμάτων που καλύπτουν την τωρινή περίοδο της ανακοίνωσής τους. Συμπερασματικά, ο μικροβιολογικός πόλεμος που ξεκίνησε και εξαπολύθηκε από το Ινστιτούτο Ιολογίας του Γουχάν, όπως έχει αποδειχτεί από την δημοσιογραφική έρευνα που το τεκμηρίωσε, αποδεκατίζει τον παγκόσμιο και τον εγχώριο πληθυσμό κάθε χώρας αφήνοντας όλο και λιγότερους ανθρώπους να επιζούν.

  Μόνο στη Θεσσαλονίκη σημειώθηκαν 1298 κρούσματα μέσα σε μία εβδομάδα με μέσο όρο τα 947 κρούσματα όμως σε κάθε εβδομάδα, και στην Αττική σημειώθηκαν 1455 κρούσματα συμπεριλαμβάνοντας τον Πειραιά με μέσο όρο σε κάθε εβδομάδα τα 889 κρούσματα το οποίο αθροιστικά για έναν χρόνο αποδίδει 46.250 κρούσματα για την Αθήνα και 49.244 κρούσματα για την Θεσσαλονίκη και τον ανάλογο αριθμό θανάτων. Αυτό το προσεγγιστικό νούμερο με τις 50 χιλιάδες των ατόμων οδήγησε τις αρχές να συνάγουν τον μέσο όρο ανά 100 χιλιάδες. Ο αποδεκατισμός εξακολουθεί ακάθεκτος από την μετάλλαξη Δέλτα ιδίως όπου το ήμισυ των ατόμων δεν έχουν εμβολιαστεί προμηνύοντας την ανάλογη καταστροφή.

  Δημοσιογράφος από την Αυστραλία εργαζόμενη για την Αυστραλιανή έκδοση του Βρετανικού ειδησεογραφικού σταθμού Sky News, δηλαδή το Sky News Australia, αποκαλύπτει και σε βιβλίο το οποίο έγραψε με τον τίτλο «Τι πραγματικά συνέβη στο Γουχάν» έχοντας ισχυρά τεκμήρια σε επίπεδο αποδείξεων ότι ο κορωναϊός αναπτύχθηκε εργαστηριακά ως μικροβιολογικός πόλεμος ως μέσο μαζικής εξόντωσης στο μικροβιολογικό εργαστήριο ιολογίας του Γουχάν από πειράματα σε νυχτερίδες από όπου ξεκίνησε η διασπορά του στην Κίνα.

  Η δημοσιογράφος του Sky News απεύθυνε ανακριτικές συνεντεύξεις με τον 45ο Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, με τον αρχηγό των Βρετανικών μυστικών υπηρεσιών για το εξωτερικό, με τον Κινέζο σύμβουλο του Στέιτ Ντιπάρτμεντ σε θέματα Κίνας, με τον Μάικ Πομπέο, τον πρώην διευθυντή της C.I.A. και υπουργό εσωτερικών των Η.Π.Α. κατά την εξέλιξη της πανδημίας, με τον ανακριτή της πανδημίας David Asher από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, τον αρχηγό Τζων Ράτκλιφ των μυστικών υπηρεσιών των Η.Π.Α., και με τον Κινέζο λιποτάκτη στη δύση Γουέι Τζιν Σενγκ, ιδρυτή του Δημοκρατικού Κινήματος ο οποίος δήλωσε πως ο κορωναϊός παραβρισκόταν σε ζώα από νυχτερίδες και ανθρώπους από τον Οκτώβριο του 2019 και πολλοί από τους επιστήμονες και δημοσιογράφους με επώνυμα τα στοιχεία τους και τα ονόματα αγνοούνται έκτοτε αφού αγνοούνταν με σκόπιμα κριτήρια. 

  Ο λόγος υπάρχει περί του μικροβιολογικού εργαστηρίου ιολογίας του Γουχάν, της πολιτείας από όπου οι Κινέζοι διέσπειραν την κτηνιατρική νόσο στο εξωτερικό και την χώρα τους του οποίου η βάση των δεδομένων τέθηκε εκτός σύνδεσης διαδικτύου τον Οκτώβριο του 2019. Πλήθος από 22.000 καταχωρήσεις αρχειοθέτησης του κορωναϊού αποδημοσιοποιήθηκαν επιστρέφοντας το σφάλμα υπ’αριθμόν 404. Τον ίδιο μήνα το εργαστήριο προμηθεύτηκε μηχανή P.C.R. (Polymerase Chain Reaction – Αλυσιδωτή αντίδραση πολυμεράσης) από τις Η.Π.Α. Στη συνέχεια δόθηκε οδηγία για την αντικατάσταση του συστήματος κλιματισμού οπότε υπάρχουν στοιχεία από τον Σεπτέμβριο 2019 αποδείξεων διαροών. Αργότερα το εργαστήριο τέθηκε σε αποκλεισμό επικοινωνίας περιλαμβάνοντας το προσωπικό του.

  Προβλήθηκαν στην Κίνα κρατικές τηλεοπτικές διαφημίσεις κάνοντας αναφορά στο νέο και μετονομασμένο εργαστήριο, τους ιούς και σκοπούς του δείχνοντας τις νυχτερίδες το οποίο διαψεύστηκε κατ’επανάληψη μετά την προβολή τους από συνομοσιολογία. Η επιδότηση των Η.Π.Α. προς το εργαστήριο διακόπηκε αμέσως κατά την προεδρία του Ντόναλντ Τραμπ και οι ανακρίσεις για την επιδότησή του εντάθηκαν καθοδηγώντας τα αμφιλεγόμενα συμπεράσματα.

  Ο ιός της κτηνιατρικής νόσου διαδόθηκε σε στρατιωτικούς αγώνες πρώτα θανατώνοντας διαπιστωμένα αθλητές και διαμορφώθηκε ως μέσο μικροβιολογικού πολέμου. Πολλοί από τους επιστήμονες, εργάτες και εξερευνητές της φύσης είχαν πεθάνει από την κτηνιατρική νόσο καθώς το γεγονός παρέμενε αποσιωπημένο υπό την συγκάλυψη. Επίσης βρέθηκαν επιβεβαιωμένα σαρκοφάγοι σωρών εξωτερικά από το μικροβιολογικό εργαστήριο και μέρος του προσωπικού και των επιστημόνων είχαν πεθάνει από τον ιό ή οποιονδήποτε άλλο ιό.

  Ενδιαφερόμενος από δικηγόρος έκανε μαγνητοσκοπήσεις στο You Tube από νοσοκομεία όταν απαντήθηκε ότι οι αυτοψίες του από νεκρούς ασθενείς συμπίπταν με αντίστοιχες «κρατικές φήμες». Η γενετική μετάλλαξη του ιού προσαρμόστηκε ώστε να προσβάλλει τους ανθρώπους και παρατηρήθηκε τομή καταληκτικής φυσιολογίας με το σημείο όπου το μικροβιολογικό εργαστήριο πραγματοποιούσε πειραματισμό σε παρόμοιους ιούς, σαν τον RaTG-13. Η κάλυψη του ντοκιμαντέρ ειδήσεων όπως δείχνει και για το βιβλίο είναι εκτενής με συνεχείς αναφορές σε αποδεικτικά στοιχεία και άλλες ενδείξεις.

  Διαβάστε το βιβλίο «Τι πραγματικά συνέβη στο Γουχάν;» ->

  Κώστας Κητής
  Κώστας Κητήςhttps://lesxidrachmon.wordpress.com/
  Γεννήθηκα στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας και σπούδασα Πληροφορική και Μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο Brunel του Λονδίνου. Παρακολούθησα μαθήματα πληροφορικής και Τ.Π.Ε. στα κολέγια του Λονδίνου Brookfield College, East Berkshire College, Acton and Hammersmith College και West London Community College. Εργάστηκα επί εξαετίας ως δημοσιογράφος για το Συνδικάτο Περιπτερούχων-Καπνοπωλών Ελλάδος και Περιπτερούχων-Καπνοπωλών και Μικρών Λιανεμπόρων Νομού Αττικής, δημοσιεύοντας στο κλαδικό περιοδικό «Retail and Tobacco News», και επί παρόντος εργάζομαι ως διερμηνέας Αγγλικής και Ελληνικής γλώσσας με βάση στο Λονδίνο. Κατά το χρονικό διάστημα 2016-2022 υπήρξα ανταποκριτής της αντικαπνιστικής εκστρατείας από το Λονδίνο για το Συνδικάτο Περιπτερούχων Καπνοπωλών μεταδίδοντας όλες τις πολιτικές ειδήσεις που επηρεάζουν το εμπόριο καπνού και προέρχονται από το αντικαπνιστικό καθεστώς του Λονδίνου. Μου αρέσουν τα καυτερά γεύματα, η φωτογραφία, οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, οι αγορές και τα ψώνια και οι βραδινές έξοδοι. Ως πρώιμος γνώστης προγραμματισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών από παιδική ηλικία αποφοίτησα από κολέγιο που διδάσκει μαθήματα Αγγλικού λυκείου και ασχολούμαι ιδιαίτερα με τα αιτήματα των ατόμων που καπνίζουν και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τις ηλεκτρονικές συσκευές.

  ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

  εισάγετε το σχόλιό σας!
  παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

  Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

  Σχετικά άρθρα