Είναι πασιφανές απίστευτο κι όμως συνιστά πλέον πραγματικότητα επαναστατική διατύπωση Πανεπιστημίων Κρήτης και Καποδιστριακού των Αθηνών για υγρά της αναπλήρωσης των ηλεκτρονικών τσιγάρων των οποίων αποκαθιστούν πνευμονική καθαριότητα μετά το κάπνισμα και την αναπνευστική λειτουργία του οργανισμού πρωτίστως προς ωφέλιμη αποκατάσταση της υγείας όσων το έχουμε ανάγκη από κάπνισμα!

Συνιστά το πρωτοφανές λοιπόν ομάδα των Ελλήνων επιστημόνων από τμήματα Φαρμακευτικής και της Φάρμακο-κινητικής Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και της ιατρικής από Πανεπιστήμιο Κρήτης προσδιορισμό των συστατικών για υγρά της αναπλήρωσης των ηλεκτρονικών τσιγάρων καθαρίζοντας τον πνεύμονα από την ρύπανση την οποία προξενεί το κάπνισμα.

Οι επιστήμονες της ομάδας συμπεριλαμβάνουν πέντε βοτανικές ουσίες ή τα εκχυλίσματα:

 1. – εκχύλισμα από το πεύκο (Pycnogenol®)
 2. (Curcuma longa, Κουρκουμάς, Turmeric)
 3. Ευκάλυπτος
 4. Φυτική γλυκερίνη
 5. Πράσινο τσάι

για τα οποία πιστοποίησαν επαρκώς την αντί-μόλυνση των πνευμόνων από κάπνισμα και την συνολική αποτοξίνωση από την φυσική ενώ φυσιολογική αναπνευστική λειτουργία.

Περισσότερο εξειδικευμένα τα πέντε συστατικά των βοτάνων παραπάνω διαπιστώθηκε στην συνιστώμενη τους προτεραιότητα ότι παρέχουν:

 1. Πρόληψη και αναδίπλωση υγιών κυττάρων.
  1. Εξουδετέρωση κάθε καρκινογόνου ουσίας από τους πνεύμονες.
 2. Απομάκρυνση των πιθανών φλεγμονών και μόνιμη μελλοντική αποτροπή
  1. Την προστασία των πνευμόνων και των αναπνευστικών τους αρτηριών από τις λοιμώξεις και τα κρυολογήματα.
 3. Απόλυτη αποτοξίνωση των πνευμόνων.
  1. Ισχυρή την αντί-αλλεργική δράση.
 4. Βρόγχο-διαστολή για ευρύχωρη αναπνευστική λειτουργία από εισπνοές και τις εκπνοές.
  1. Την αύξηση του όγκου αέρα εισπνοής.
  2. Την βελτίωση και διατήρηση της ελαστικότητας των πνευμόνων.
 5. Αντιβηχική δράση.

Εδώ ολοκληρώθηκε από φθίνουσα την προτεραιότητα καταλήγοντας κοινώς στον βήχα!

Το ρευστό πενταπλό διάλυμα συνιστάται στους έχοντες παντός άσθματος, βρογχίτιδα ή χρόνια αναπνευστικά προβλήματα (Χ.Α.Π.) στην μορφή των σταγόνων.

 1. Η πυκνογενόλη το γνωστό εκχύλισμα πεύκου συνιστά αντί-οξειδωτικό παρέχοντας την αποτοξίνωση, την αντί-αλλεργική δράση, την αναλγητική δράση, την αντιθρομβωτική και αντιφλεγμονώδη δράσεις.
 2. Ο κουρκουμάς από θεραπευτικό συχνά και για το μαγείρεμα αποτοξινώνει κύτταρα αποζημιώνοντας τις κυτταρικές ελλείψεις του οργανισμού.
 3. Ο ευκάλυπτος παίζει σοβαρό ρόλο της διευκόλυνσης της αναπνοής από ενασχόληση στην δραστηριότητα όπως το προϋποθέτει διακοπτόμενη καθημερινή αναπνευστική του οργανισμού ατόμου της οποίας συναλλαγή και την αλληλεπίδραση των νικοτινών υγρών της αναπλήρωσης στο περιβάλλον για τον άλλον χρήστη τον οποίο πρωτίστως δεν έβλαπταν σοβαρά συνιστούν παθητικό κάπνισμα σε ατμό εμπεριέχοντας απόσταγμα σε εξατμισμένη νικοτίνη στο οποίο δεν συμμετέχουν ευερέθιστα ευαίσθητα άτομα χωρίς την άνοσο ιδιότητα στην καρδιακή αναπνευστική λειτουργία του οργανισμού τους συχνά προξενώντας τουλάχιστον το φτάρνισμα.
  1. Η συμπτωματική πόση της νικοτίνης από τρίτους παρευρισκόμενους χρήζει διάκρισης της προσοχής διότι δεν απαρτίζει τον καπνό του πυρός στην φυσική της μορφή λόγω των ηλεκτρονικών συσκευών ενώ σε αντίθεση με τον χρήστη της συσκευής εκπνέοντας συνειδητά εισπνέοντας απορροφάται στον οργανισμό των παρευρισκόμενων σε υγρή αντί την αέρια μορφή όπως τους εισέρχονται κυψελίδες των φυσαλίδων κυκλοφορώντας διαποτίζοντας τον εγκέφαλο.
 4. Σε αντίθεση με το παραπάνω σχετικό και συχνά φαινόμενο φυτική γλυκερίνη από το συστατικό ορισμένων ηλεκτρονικών φιαλιδίων αποτελώντας την συχνά χρωστική ή τα άλλα χημικά πρόσθετα τυποποιημένων τροφίμων περιλαμβάνεται στις ιδιότητες της εσωτερικής ενυδάτωσης του οργανισμού στο προτεινόμενο υγρό της αναπλήρωσης.
  1. Μόριο της οργανικής χημικής της ένωσης γλυκερίνη και επίσης glycerol (τύπος: HOCH2-CHOH-CH2OH) υποδεικνύεται από τύπο του απαρτίζοντας συνενωμένα τρία άτομα από ένα άτομο Υδρογόνου (H) σε λατινικά Hydrogenium κι ένα άτομο Υδροξυλίου (OH) παρόν σε πυρ στις φλόγες και την μέσο-αστρική ύλη συνενώνοντας το από το άτομο Υδρογόνου αμφί-τάλαντα στο πρώτο.
 5. Τελευταίο αλλά εξίσου το σημαντικό ποσοστό επί το 38% της μείωσης αποστέρησης της νικοτίνης από οργανισμό την οποία πεντακάθαρα συνεισφέρει το πράσινο τσάι!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.