Επίσκεψη του Δημάρχου Άρη Βασιλόπουλου στην πρεσβεία της Παλαιστίνης

0
30

Η καλλιέργεια σχέσεων φιλίας και συνεργασίας με τη δοκιμαζόμενη Παλαιστίνη ήταν το αντικείμενο της πρόσκλησης που αποδέχτηκε  ο Δήμαρχος Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας από την Διπλωματική Αντιπροσωπεία της Παλαιστίνης στην Αθήνα.

Ο Δήμαρχος, συνοδευόμενος από τους Θοδωρή Μανωλεδάκη και Ανδρέα Γεωργιόπουλο, συναντήθηκε με τον Παλαιστίνιο πρέσβη Μαρουάν Τουμπάσι.  Ο Άρης Βασιλόπουλος,  καταδίκασε την επιθετική πολιτική του κράτους του Ισραήλ και τις συνεχιζόμενες δολοφονίες άοπλων Παλαιστίνιων και μετέφερε την αμέριστη υποστήριξη του Δήμου μας στον δίκαιο αγώνα του Παλαιστινιακού λαού για ελευθερία, ειρήνη, δικαιοσύνη, αυτοδιάθεση και δημοκρατία.

Επίσης συζητήθηκε η ανάπτυξη πολιτιστικών δεσμών και η σύσφιξη των σχέσεων με την κοινότητα των Παλαιστινίων στην Ελλάδα. Ο Δήμος μας φιλοδοξεί να αποτελέσει μια ακόμη γέφυρα για την ισχυροποίηση των διαχρονικών δεσμών του ελληνικού με τον ηρωικό παλαιστινιακό λαό.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.