Η επιστολή της Philip Morris στην Τερέζα Μέι

Μετά την ανανέωση του προσωπικού μεγάλου τμήματος της διοίκησης της και την παραμονή του Ανδρέα Καλαντζόπουλου στην ίδια θέση η πολυεθνική απέστειλε επιστολή στην πρωθυπουργό της Μεγάλης Βρετανίας , αιτούμενη την εισαγωγή καρτών στα πακέτα των τσιγάρων με πληροφορίες σχετικές με την διακοπή του τσιγάρου και με την στροφή στο ηλεκτρονικό και το άχνισμα του θερμαινόμενου καπνού, όπως και ανάρτησε διαφημίσεις σε εφημερίδες με το ίδιο θέμα επικαλούμενη φιλοδοξία της να τερματίσει την διάθεση καπνικών στην ίδια χώρα έχοντας επενδύσει 2,5 δισεκατομμύρια λίρες στην έρευνα σχετικά με την ανάπτυξη των υπολοίπων μη επιβλαβών προϊόντων.

Η ανανεωμένη αυτή εκστρατεία της εταιρίας βλέπει ως ευκαιρία την είσοδο του νέου έτους για την διακοπή του τσιγάρου για τον καθένα και παραπέμπει τους αναγνώστες της σε διαδικτυακό τόπο προς την κατεύθυνση αυτή και προς την στροφή τους στα τεχνολογικά υποκατάστατα επικαλούμενη ένα  όπως αναφέρει που θα είναι οριστικά ελεύθερο από το κάπνισμα.

Εκτός από το το οποίο παρασκευάζει η εταιρία είναι συνιδιοκτήτης των παρασκευαστών Nicocig, Vivid και Mesh οι οποίοι παρέχουν ηλεκτρονικά τσιγάρα στην αγορά. Η εταιρία φιλοδοξεί να συμβάλει στην εκπλήρωση του βέλτιστου επιπέδου της δημόσιας υγείας μέσω των ακόλουθων ενεργειών της:

  • Επιδότηση και παροχή βοήθειας σε προγράμματα υγείας της τοπικής αυτοδιοίκησης στις περιοχές της Αγγλίας με μεγαλύτερο ποσοστό καπνιστών.
  • Προσθήκη καρτών μέσα στα πακέτα των τσιγάρων με πληροφορίες για τις εναλλακτικές λύσεις που προσφέρονται.
  • Πληρέστερη παροχή της αγοράς με τα τεχνολογικά υποκατάστατα και σε ευρύτερη κλίμακα.
  • Την δημιουργία του νέου διαδικτυακού τόπου (https://smokefreefuture.co.uk/) στον οποίο οι ενδιαφερόμενοι και το κοινό θα μπορούν να ανατρέξουν για την πληρέστερη ενημέρωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.