Η ETIHAD AVIATION GROUP ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΡΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

0
38
  • Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Year of Giving 2017, η αεροπορική εταιρεία επισκέφτηκε τη δομή φιλοξενίας προσφύγων στη Ριτσώνα Ευβοίας
  • Η εταιρεία δώρισε σχολικά και οικιακά είδη σε περισσότερα από 1.000
  • Η δράση συνέπεσε με την Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού των Ηνωμένων Εθνών για το 2017

 

Αθήνα – Η Etihad Aviation Group (EAG) δώρισε αναγκαία σχολικά και οικιακά είδη σε περισσότερα από χίλια παιδιά Σύρων προσφύγων στη δομή φιλοξενίας της Ριτσώνας.

Αντιπροσωπεία της εταιρείας επισκέφτηκε την περασμένη εβδομάδα τη δομή φιλοξενίας για να παραδώσει τη δωρεά στην οργάνωση Emirates Red Crescent. Της αντιπροσωπείας ηγήθηκαν ανώτεροι διπλωμάτες της πρεσβείας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στην Ελλάδα, καθώς επίσης και εθελοντές από την ομάδα της Etihad από το Αμπού Ντάμπι και την Αθήνα, αλλά και την οργάνωση Emirates Red Crescent.

Η δράση συνέπεσε με την Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού των Ηνωμένων Εθνών και ενίσχυσε την εκπαιδευτική πρωτοβουλία της εταιρείας για να προσφέρει βοήθεια σε λιγότερο προνομιούχους μαθητές για να συνεχίσουν τις σπουδές τους. Η δωρεά περιλάμβανε σχολικά είδη, , ρούχα, κουβέρτες, κάλτσες και πακέτα δραστηριοτήτων.

Ο κ. Khaled Al Mehairbi, Senior Vice President και General Manager της Etihad Airport Services Ground – Abu Dhabi Hub, και Πρόεδρος του Etihad Sports and Social Committee, δήλωσε: «Είμαστε χαρούμενοι που συνεχίζουμε τις δράσεις μας στο πλαίσιο του προγράμματος Year of Giving και ειδικότερα που βοηθάμε παιδιά προσφύγων από τη Συρία και τους προσφέρουμε απαραίτητα είδη, που θα διευκολύνουν τις σπουδές τους.

Τα παιδιά αυτά έχουν περάσει πολύ μεγάλες δυσκολίες και ελπίζουμε ότι η δωρεά αυτή θα κάνει μια μεγάλη διαφορά στην καθημερινότητά τους. Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε όλους τους εταίρους  που υποστήριξαν αυτή την προσφορά, όπως η Emirates Red Crescent, η πρεσβεία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στην Ελλάδα και η ομάδα της Etihad Airways στην Αθήνα.»

Η δωρεά της Etihad Aviation Group υλοποιήθηκε με πόρους που συγκεντρώθηκαν από μια σειρά φιλανθρωπικών εκδηλώσεων στο Αμπού Ντάμπι, όπως το έκτο ετήσιο Ramadan Charity Football Tournament της εταιρείας.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.