Ευαγγελία Α. Τσούκα

tsouka-evaggelia-evitaΓεννήθηκα στην Αθήνα στις 25-03-1985 και προέρχομαι από μια μέση, παραδοσιακή ελληνική οικογένεια. Μιλάω πέντε ξένες γλώσσες, από και προς τις οποίες μεταφράζω. Ακολούθησα τη Νομική Επιστήμη, διότι από υπηρετώ την ιδέα της δικαιοσύνης και προασπίζω τα συμφέροντα των αδυνάτων.

Φοίτησα στη Νομική Σχολή Αθηνών και αποφοίτησα με βαθμό πτυχίου “Λίαν Καλώς”.

Παρακολούθησα με επιτυχία το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών της Νομικής Σχολής Αθηνών στον τομέα του Εργατικού Δικαίου και η διπλωματική μου με τίτλο “Η Συμβατική ρύθμιση του διευθυντικού δικαιώματος του εργοδότη” βαθμολογήθηκε με άριστα από τους επιβλέποντες καθηγητές μου και την επιτροπή των βαθμολογητών.

Εργάζομαι ως μάχιμη δικηγόρος εδώ και μια δεκαετία. Συνεργάστηκα με μεγάλες εταιρίες όπως οι: WIND, VODAFONE, Χρυσός Οδηγός, Coca cola, Sato μέσω της δικηγορικής εταιρίας στην οποία εργάστηκα ως νέα δικηγόρος.

Τα τελευταία τρία έτη είμαι Δικηγόρος παρ’ εφέταις και διατηρώ δικό μου δικηγορικό στο κέντρο της Αθήνας, αναλαμβάνοντας υποθέσεις γενικής δικηγορίας με τομείς εξειδίκευσης κυρίως το εργατικό και κοινωνικοασφαλιστικό δίκαιο, τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά και την είσπραξη απαιτήσεων ενώ αναλαμβάνω και υποθέσεις αστικού (οικογενειακού, κληρονομικού δικαίου, δικαίου ακινήτων) δικαίου, εμπορικού δικαίου και διοικητικού δικαίου. Είμαι νομικός σύμβουλος εταιριών δραστηριοποιούμενων στο χώρο της εστίασης, του εμπορίου και του τουρισμού, ενώ ο κύριος όγκος των πελατών μου είναι ιδιώτες.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.