Μια μαγική βραδιά αυτή του περασμένου Σαββάτου για την Ν. Χαλκηδόνα.

Ο ταλαντούχος μουσικός ερμηνευτής Γιάνης Κούτρας εμφανίστηκε στον Πολυχώρο Δροσίνη, συνοδευόμενος από μια φωνή την και τραγούδισε κομμάτια του Καββαδία, για το πρώτο μέρος της βραδιάς, ενώ στο δεύτερο ερμήνευσε λαϊκά αγαπημένα μας τραγούδια.

Στην δεν υπάρχει αντίτιμο εισόδου ή εισητηρίου. Παραμόνο όποιοι το επιθυμούσαν άφηναν τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείου του δήμου μας.

Στην μουσική εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Ν.Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας κ. Α. Βασιλόπουλος, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Γ. Πάνος, οι κ.κ. Χ. Ρόκκου, Ν. Ανανιάδης, Β. . Γ. Καλαμπόκης και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Θ. Μανωλεδάκης.

Δείτε επίσης:

Αναβιώνει ο Πολιτιστικός Σεπτέμβρης σε Φιλαδέλφεια και Χαλκηδόνα

Ακούστε το τραγούδι του Β. Παπακωνσταντίνου σε εκτέλεση Γ. Κουτρα live.

Ντουέτο Γιάννη Κούτρα – Ευτυχίας Μητρίτσα live στο τραγούδι “Θεσσαλονίκη”

Δείτε εδώ περισσότερα βίντεο της βραδιάς.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό:

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.