Η ανακοίνωση υποψηφιότητας για το 2024 από τον Ντόναλντ Τραμπ – Δήλωσε ότι θα εξαρθρώσει το βαθύ κράτος και θα αποκαταστήσει την διακυβέρνηση από τον λαό.

Την υποψηφιότητά του για τις επόμενες προεδρικές εκλογές του 2024 των Ηνωμένων Πολιτειών ανακοίνωσε ο 45ος πρόεδρός τους Ντόναλντ Τραμπ.

Μιλώντας στην αίθουσα τελετών της ιδιωτικής του λέσχης από το Μαραλάγκο της Φλόριδας ο Ντόναλντ Τραμπ ενέπνευσε τους ψηφοφόρους του ασκώντας κριτική στην προεδρία του Τζο Μπάιντεν για την διολίσθηση της οικονομίας και του πληθωρισμού αναφέροντας ότι κατά την προεδρία του ο πληθωρισμός συντηρήθηκε στο 2% αντί για το 10% όπου έφτασε μετά την ενεργειακή και τον πόλεμο στην Ουκρανία. Ο Ντόναλντ Τραμπ είπε ότι υπό την προεδρία του ο πόλεμος στην Ουκρανία δεν θα είχε καν ξεκινήσει και ότι αυτό του επαληθεύτηκε ακόμα και από στελέχη των Δημοκρατικών. Ενώ παράλληλα δήλωσε ότι η Αμερική επί της προεδρίας του κατέστη ενεργειακά αυτάρκης πρωτοστατώντας ενεργειακά και στην εξωτερική αγορά. Σε σχέση με το περιβάλλον και τις κλιματολογικές αλλαγές ο Ντόναλντ Τραμπ έκανε την αντιπαράθεση των πυρηνικών όπλων με τα οποία οι Ρώσοι απείλησαν την Ουκρανία που μπορούν να καταστρέψουν ολόκληρο τον πλανήτη με το επίπεδο καταστροφής που συζητιέται όπως είπε ενδεικτικά στην θέση της ίδιας κατάστασης.

Αναφέρθηκε στον κορωνοϊό και την πανδημία του ως τον ιό της Κίνας λέγοντας ότι ευθύνεται για την νίκη των Δημοκρατικών και του Τζο Μπάιντεν το 2020 και επικαλέστηκε ότι σταθεροποίησε την υγειονομική κατάσταση άμεσα στη χώρα του. Αναφέρθηκε στην εγκληματικότητα και την διακίνηση ναρκωτικών που εισάγονται από τα σύνορα με το και τόνισε την ανάγκη για ισχυρά και κλειστά σύνορα σε παράνομους μετανάστες. Ο Ντόναλντ Τραμπ αποκάλυψε ότι για κάθε έμπορο ναρκωτικών που υπάρχει χάνονται κατά μέσο όρο 500 ζωές περισσότερο από την οικογενειακή συντριβή. Οι διακινημένες ποσότητες ναρκωτικών υπήρξαν οι ελάχιστες κατά την προεδρία του και την σύσφιξη των συνόρων σύμφωνα με τον πρώην Αμερικανό πρόεδρο που εξήρε την χρησιμότητα του τείχους που ανέγειρε στα σύνορα με το Μεξικό.

Σε σχέση με το δουλεμπόριο και την παράνομη διακίνηση ανθρώπων την χαρακτήρισε ως αρχαίο φαινόμενο – όχι και λόγω του διαδικτύου όπως επεσήμανε – προφανώς αναφερόμενος στην ιεροδουλία ως κοινωνικό πρόβλημα ως το αρχαιότερο επάγγλεμα όπως αυτή είναι γνωστή στην χώρα μας. Σε μια σειρά προεκλογικών αναγγελιών που απεύθυνε κατά το τελευταίο μέρος της ωριαίας ομιλίας του μια από τις οποίες διαπραγματεύτηκε την έπαλξη της Αμερικανικής σημαίας στην επιφάνεια του Άρη, ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος υποσχέθηκε την σε όσους διακινούν παράνομα ναρκωτικά και χαρακτήρισε την παράνομη εισροή πολιτών αγνώστου προέλευσης δηλητηριασμό του Αμερικανικού έθνους και δεσμεύτηκε να απελάσει τους περισσότερους. Δήλωσε ότι θα εξαρθρώσει το βαθύ κράτος και θα αποκαταστήσει την διακυβέρνηση από τον λαό.

Εν όψει της υποφηφιότητας από την πλειοψηφία των Ρεπουμπλικανών του Κέβιν Μακάρθυ για τον πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων, υποστηρίζοντας την λεγόμενη απόλυση της Νάνσυ Πελόσι από την θέση της εργασίας της, ο Ντόναλντ Τραμπ κάλεσε τους ψηφοφόρους του να υποστηρίξουν τον υποψήφιο γερουσιαστή για την κρίσιμη πολιτεία της Γεωργίας και πρώην ποδοσφαιριστή Αμερικανικού ποδοσφαίρου Χέρσελ Ουώλκερ, προκειμένου να επιτευχθεί η πλειοψηφία της Γερουσίας από Ρεπουμπλικάνους, λέγοντάς τους ότι αξίζει την ψήφο τους.

Δήλωσε ότι θα απομακρύνει την κριτική φυλετική θεωρία από την εκπαίδευση και ότι δεν θα επιτρέψει σε άτομα που άλλαξαν το φύλο τους να αγωνίζονται σε αθλήματα του αντίθετου φύλου ως του δικού τους. Υποσχέθηκε ότι θα επαναπροσλάβει τους απολυθέντες στρατιωτικούς που έχασαν την δουλειά τους κατά την πανδημία επισυνάπτοντας κρατική απολογία και χορηγώντας τους αναδρομικά τις χαμένες τους αποδοχές. Υποστήριξε την χρήση εκλογικής ταυτότητας και ψηφοφορίας μόνο επί χάρτου για την καταπολέμηση της εκλογικής νοθείας, από την οποία υπεραμύνεται ότι έχασε τις εκλογές το 2020 μαζί με τους υποστηρικτές του, και καταμέτρηση όλων των ψήφων εντός της ίδιας νύκτας και δήλωσε ότι θα υποστηρίξει μια συνταγματική αναθεώρηση για την οριοθέτηση της βουλευτικής θητείας εντός των χρονικών ορίων της εκλογής κάθε έδρας, και ότι θα καταργήσει την χρηματοδότηση προεκλογικών εκστρατειών από φόρους των πολιτών, και ότι θα τερματίσει απαγορεύοντας τα λόμπι και το λόμπιινγκ των μελών του Κογκρέσου. Προπαντός ο Ντόναλντ Τραμπ με τον λόγο του ευχαρίστησε το κοινό που τον χειροκρότησε επαναληπτικά και τους κάλεσε να καθήσουν από ορθοστασία την οποία κατέβαλαν και ανήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητά του για το χρίσμα του τός του των Ρεπουμπλικανών για τις επόμενες προεδρικές εκλογές που θα διεξαχθούν το 2024 και παρά τις συστάσεις πολλών συμβούλων του που του πρότειναν να περιμένει.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.