Η δίμηνη παράταση για την παραμονή του Φιλοζωικού στο άλσος ένα θετικό πρώτο βήμα

0
14

Η ανακοίνωση του Δήμου για δίμηνη παράταση που παραχωρεί το δασαρχείο για την απομάκρυνση του Φιλοζωικού Συλλόγου από το άλσος Νέας Φιλαδέλφειας αποτελεί ένα θετικό πρώτο βήμα και μία επιβράβευση όσων αγωνίζονται για να μην εκδιωχθεί ο σύλλογος. Αποτελεί ταυτόχρονα διάψευση όσων επένδυσαν στην άρον άρον εκδίωξη του Συλλόγου, επικαλούμενοι προθεσμίες που δεν προκύπτουν από κανένα επίσημο έγγραφο.

Για να κλείσει οριστικά ο κύκλος που άνοιξε με την εκδίωξη του Φιλοζωικού Συλλόγου, ο Δήμος οφείλει στο επόμενο δίμηνο να βρει νόμιμη, σταθερή και μόνιμη λύση για την φιλοξενία των αδέσποτων ζώων και πάντα σε συνεργασία με το Φιλοζωικό Σύλλογο, που επωμίζεται μία ευθύνη, που είναι αρμοδιότητα του Δήμου.

Ως Δύναμη Πολιτών έχουμε εκφράσει δημόσια τη θέση μας γύρω από το ζήτημα και θα στηρίξουμε κάθε πρόταση που πληροί αυτά τα κριτήρια και δίνει λύση στο αδιέξοδο.

Δύναμη Πολιτών

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.