Η συνιστώντας το Εθνικό μας νόμισμα της Ελλάδας θα πρέπει ως ανάλογο το φαινόμενο να μην εκφέρεται δια της αντίθεσης στην πραγματικότητα έναντι με την ισορροπία νόμου της λογικής διέποντας το ως το γεγονός εφόσον αποτελεί τεκμηριωμένο ισχυρισμό ιστορικά ο οποίος αν δεν είναι αντιστρέψιμος δεν είναι ανατρέψιμος με έννομο τρόπο από κανέναν όταν υπόκειται ή υπάγεται στους σημερινούς νόμους της λογικής επιβάλλοντας την αποδοχή και την τήρησή τους.

Η Ελλάδα ως ανεξάρτητη χώρα με την κυριαρχική δικαιοδοσία έχοντας επινοήσει ελεύθερα και αυτόνομα το νόμισμά της δεν υποβάλλεται σε αντίθεση με φαινόμενα ως παρόντα που δεν έχουν καθιερωθεί ομόφωνα από την κοινωνία της ή ρυθμιστεί δημοκρατικά από τον Λαό της στην σχετική υποχρέωση υιοθέτησης ενός άλλου ξένου νομίσματος ως το δικό της.

Η ενιαία νομισματική μονάδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την γνωστή σε όλους ως Ευρώ € συνιστά τον οικονομικό ως κοινοτικό και νομισματικό θεσμό ο οποίος θα πρέπει να συνηθίσει να συνυπάρχει με τους άλλους θεσμούς τους οποίους καθιέρωσε ο άνθρωπος όπως είναι τα νομίσματα τα οποία επινόησε χωρίς να χρειαστεί λόγω αυτής της προϋπόθεσης να υπερβαίνει τα όριά του καθιστώντας τα από παροιμία «άλλος τα φτιάχνει κι άλλος τα χαλάει» σαν ιστορικά για το μέλλον.

Ως τα όρια του Ευρώ παραπάνω αναφέρονται όχι μόνο η Ελλάδα αλλά οι της.

Οι διατιθέμενες μας βρέθηκαν με την υιοθέτηση του Ευρώ στην Ελλάδα από την δημιουργία μας με τα έργα ενός λαού και των προγόνων του στο χυτήριο της αποσύνθεσης της περιβαλλοντικής καταστροφής στην κοινωνία προφανώς μετέπειτα και την εθνική μας οικονομία ανεξαρτήτως της κατοχής τους από τον καθένα ή το κράτος. Όταν όμως αμφότεροι χρωστούμε τα λεφτά μας στους ξένους δανειστές ας μην αναλογιστούμε ανεξαρτήτως επίσης σε σχέση με τον υπάρχοντα από προσιτή αιτία λόγο ότι τους απορρίψαμε ανάλογα με την μονάδα την καταμέτρηση.

Όλα τα ως άνω όταν «Λεφτά υπάρχουν!» ή το κράτος «σπατάλησε» από τις ενώ μεσουρανούν τα Ευρώ χαρακτηρίζοντας την συμμετοχή επίσης στον διεθνή οργανισμό μετρώντας αντί για χρυσό το Χαβιάρι στον Ωκεανό χωρίς να αποκλείεται συμβάλλοντας στην τωρινή οικονομική ότι σημειώθηκε φραγμός ή άλλου είδους εμπλοκή στην οικονομετρία παρέχοντας το οικονομικό σύστημα περισσότερο σαν ασύμβατη με την εκατοστιαία μονάδα.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν ευθύνεται αντάξια από τον διεθνή οργανισμό για να προνοήσει την εύρεση χρυσού στην Χαλκιδική εν όψει με το χρηματικό αντίκρισμα μεταφρασμένο σε χρηματική αξία από την αόριστη όπως την ίδια του αξία και απέραντη κυκλοφορία της ενιαίας νομισματικής μονάδας όπου αλλού θα επιζεί ο χρυσός ερήμην των κατοίκων!

Καθότι ο χρυσός ήδη υπάρχει ενώ βρέθηκε στην χώρα μας και τις Σκουριές δεν κόπηκαν επιπλέον χρήματα με τα οποία αντιστοιχεί ενώ αναλογούν όταν θα υπολείπονται από εθνικό μας πλούτο δια του κρατικού ταμείου με βαρύνουσα την τσέπη εις βάρος ύπαρξης πιο ευκατάστατης οικονομίας και του εθνικού μας οικονομικού συμφέροντος.

Όμως «Λεφτά υπάρχουν!» όταν έτσι εντοπίζονται στην πραγματικότητα εφόσον δεν εκδίδονται ανάλογα με το τι λεφτά είναι.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.