Η Δραχμή απαρτίζοντας Εθνικό μας νόμισμα της Ελλάδας πρέπει ως το ανάλογο φαινόμενο να μην αντιφάσκει με την πραγματικότητα απέναντι σε ισορροπία νόμου της λογικής διέποντας το σαν γεγονός εφόσον αποτελεί ιστορικά τεκμηριωμένο ισχυρισμό που αν δεν είναι αντιστρέψιμος δεν είναι ανατρέψιμος με έννομο τρόπο από κανέναν όταν υπόκειται σε τωρινούς νόμους της λογικής επιβάλλοντας την αποδοχή και την τήρησή τους.

Η ενιαία νομισματική μονάδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης από γνωστή σε όλους σαν Ευρώ € συνιστά οικονομικό ως κοινοτικό και νομισματικό θεσμό ο οποίος πρέπει να συνηθίσει να μάθει να συνυπάρχει και να σέβεται τους άλλους θεσμούς τους οποίους καθιέρωσε ο άνθρωπος όπως τα νομίσματα τα οποία επινόησε χωρίς λόγω της ίδιας προϋπόθεσης να χρειαστεί να υπερβαίνει τα όριά του καθιστώντας τα από την παροιμία «άλλος τα φτιάχνει κι άλλος τα χαλάει» σαν ιστορικά για το μέλλον.

Ως τα όρια του Ευρώ με τα ως άνω αναφέρονται όχι μόνο η Ελλάδα αλλά οι της. Οι διατιθέμενες από τις δραχμές βρέθηκαν, βυθίστηκαν και θυσιάστηκαν στην Ελλάδα από την υιοθέτηση του Ευρώ ψευδώς από την δημιουργία μας και ολοσχερώς την αξία και τα έργα ενός Λαού και των προγόνων του στο χυτήριο της αποσύνθεσης της περιβαλλοντικής καταστροφής στην κοινωνία εμφανώς μετέπειτα την Εθνική οικονομία μας ανεξαρτήτως της κατοχής τους από τον καθένα ή το κράτος. Όταν αμφότεροι χρωστούμε τα λεφτά μας στους ξένους δανειστές ας μην αναλογιστούμε ανεξαρτήτως τον υπάρχοντα από την προσιτή αιτία λόγο ότι τα απορρίψαμε ανάλογα με την μονάδα την καταμέτρηση. Διαθέτοντας την επίγνωση ότι το επίκεντρο από το οποίο υφίσταται και θυσία στο καταστροφικό αυτό γεγονός ή το συμβάν και την εξίσου από την ίδια την φωτιά όταν θα κάηκε χυδαία και την οικειοθελή του αυτενέργεια με την έκταση την οποία την συνιστά και το ήθος το οποίο την διέπει χωρίς να εξέλειπε και την χαρακτήριζε αποτελεί την αξίωση ψευδώς από καθένα και για τον λόγο τον οποίο θα δυσανασχετούσε με την απόπειρα της εφαρμογής από της πλευράς του στην πράξη και τις λογικές συνέπειες ότι ο διεθνής οργανισμός υποκαθιστά το κράτος διέποντας συντελεσμένες κοινωνικές δραστηριότητες.

Όλα ως τα άνω όταν «Λεφτά υπάρχουν!» ή το κράτος «σπατάλησε» από τις δραχμές ενώ μεσουρανούν τα Ευρώ χαρακτηρίζοντας την συμμετοχή με τον διεθνή οργανισμό μετρώντας αντί για τον χρυσό το Χαβιάρι στον Ωκεανό χωρίς να αποκλείεται ότι συμβάλλοντας με την τρέχουσα οικονομική κρίση στο έπακρον δημιουργήθηκε φραγμός ή άλλου είδους εμπλοκή στην οικονομετρία περισσότερο σαν ασύμβατη με την εκατοστιαία μονάδα την οποία ‘κυκλοφορούσε‘ συγχρόνως παρέχοντας το οικονομικό σύστημα.

Η Ελλάδα σαν ανεξάρτητη χώρα με κυριαρχική δικαιοδοσία έχοντας επινοήσει ελεύθερα και αυτόνομα το νόμισμά της δεν υποβάλλεται σε αντίθεση με φαινόμενα σαν παρόντα που δεν έχουν καθιερωθεί ομόφωνα από την κοινωνία της ή ρυθμιστεί δημοκρατικά από τον Λαό της στην σχετική υποχρέωση της υιοθέτησης ενός άλλου ξένου νομίσματος ως το δικό της.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν ευθύνεται αντάξια από τον διεθνή οργανισμό για να προνοήσει την ανεύρεση χρυσού στην Χαλκιδική εν όψει με το χρηματικό αντίκρισμα μεταφρασμένο στην χρηματική αξία από την αόριστη όπως την ίδια του αξία απέραντη κυκλοφορία της ενιαίας νομισματικής μονάδας όπου επιζεί ο χρυσός ερήμην των κατοίκων!

Καθότι χρυσός υπάρχει όπως βρέθηκε ήδη στην χώρα μας και τις Σκουριές ανεύθυνα πρωτίστως δεν κόπηκαν επιπλέον χρήματα με τα οποία αναλογεί όταν αντιστοιχούν ενώ υπολογίζονται από τον εθνικό πλούτο δια του κρατικού ταμείου με βαρύνουσα τσέπη εις βάρος ύπαρξης της ευκατάστατης οικονομίας και του εθνικού οικονομικού μας συμφέροντος με της αυτούσιας περιουσίας εν ολίγοις και ιδιοκτησίας.

Όμως τα «Λεφτά υπάρχουν!» όσο τα ρέστα τους αφού όποτε εντοπίζονται στην πραγματικότητα δεν εκδίδονται λόγω μονάδας καταμέτρησης;

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.