Η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Μ. Δευτέρα 2/4 (Ρεπορτάζ)

0
105

Πραγματοποιήθηκε την Μ. Δευτέρα 2/4 η 7η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για το 2018 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Ενιαίου Λυκείου «».

Η συνεδρίαση ξεκίνησε με τον κ. Ντάτση, ο οποίος ζήτησε συγνώμη για τον τόνο του στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο και τόνισε πως οι διαδικασίες για τις επιχορηγήσεις των Συλλόγων πρέπει να είναι εκτός των προσωπικών συμπαθειών.

Αμέσως μετά περάσαμε στα θέματα ημερήσιας διάταξης.

Το 1ο θέμα η ανάκληση αριθ. 247/17 απόφασης Δ.Σ., επανέγκριση διενέργειας της υπηρεσίας «Εργασίες φυτοτεχνικής – αρδευτικής αναβάθμισης και συντήρησης κοινοχρήστων χώρων πρασίνου», καθορισμός τρόπου ανάθεσης αυτής και έγκριση σχετικής μελέτης απασχόλησε το Δημοτικό Συμβούλιο για πάνω από 2 ώρες. Πολλές ήταν οι απόψεις αλλά και οι ανησυχίες που ακούστηκαν, κυρίως για το αν θα γίνει ιδιωτικοποίηση του πρασίνου, κάτι που διαβεβαίωσε η Δημοτική Αρχή πως δεν πρόκειται να γίνει. Τελικά το θέμα ψηφίστηκε υπέρ κατά πλειοψηφία ενώ κατά ψήφισε η κ. Γκούμα και ο κ. Παπακώστας.

Το 2ο θέμα η έγκριση τρόπου εκτέλεσης του έργου «Συντήρηση και επισκευή κτιριακών εγκαταστάσεων Σχολείων» (Α.Μ. 32/18) ψηφίστηκε υπέρ κατά πλειοψηφία ενώ κατά παρόν ψήφισε η κ. Γκούμα και ο κ. Παπακώστας, ο οποίος τόνισε ότι δεν έχει προλάβει να διαβάσει τα θέμα – εκτός του πρώτου – οπότε θα ψηφίζει παρόν.

Το 3ο θέμα η έγκριση πρακτικού κλήρωσης και συγκρότηση επιτροπής οριστικής παραλαβής του έργου «Ανακατασκευή γηπέδου 7Χ7 Δήμου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος Ν. Αττικής» ψηφίστηκε υπέρ κατά πλειοψηφία ενώ κατά παρόν ψήφισε η κ. Γκούμα και ο κ. Παπακώστας. Τα μέλη που ορίστηκαν είναι: Τακτικό μέλος ο κ. Μανωλεδάκης και Αναπληρωματικό μέλος ο κ. Γαβριηλίδης.

Το 4ο θέμα η έγκριση 3ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού ΠΠΙΕΔ οικ. έτους 2018, βάσει της αριθ. 34/2018 απόφασης του Διοικητικού του Συμβουλίου ψήφισε η κ. Γκούμα και ο κ. Παπακώστας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.