Τα ψιλικατζίδικα στην επιτρέπεται πλέον να πωλούν καπνό και μέσω αυτοεξυπηρέτησης με αυτοματοποιημένες πληρωμές, ζητώντας από τους πελάτες να σαρώνουν την ταυτότητά τους ή την κρατική κάρτα My Number Card. Η κρατική κάρτα My Number Card είναι ένα μη υποχρεωτικό δελτίο ταυτότητας που εκδίδεται από την κυβέρνηση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί τώρα που έχουν ολοκληρωθεί οι απαραίτητες εργασίες συμμόρφωσης από την Japan Franchise Association, τα μέλη της οποίας περιλαμβάνουν αλυσίδες καταστημάτων ψιλικών.

Ο υπουργός Ψηφιακών Υποθέσεων της Ιαπωνίας Τάρο Κόνο ανακοίνωσε ότι τα ψιλικατζίδικα που έχουν δημιουργηθεί για συμμόρφωση με τους απαιτούμενους κανονισμούς αναγνώρισης μπορούν να αρχίσουν να πουλούν και καπνό μέσω αυτοματοποιημένων πληρωμών με άμεση ισχύ.

Για να αγοράσουν καπνό και στο μητρώο αυτοεξόφλησης, οι πελάτες πρέπει να σαρώσουν την ταυτότητά τους ή την κάρτα My Number τους για να αποδείξουν ότι είναι άνω των 20 ετών που είναι το ελάχιστο όριο ηλικίας για αγορά καπνού ή αλκοόλ στην Ιαπωνία.

«Αυτή θα είναι μια ευκαιρία να ζήσετε την ευκολία της My Number Card», είπε ο υπουργός ψηφιακών υποθέσεων της Ιαπωνίας Τάρο Κόνο σχετικά με τους νέους κανονισμούς για τις αυτοματοποιημένες πληρωμές.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.