ΗΠΑ: Οδική διαφήμιση προέβαλε την αποπομπή των «φιλελεύθερων ατόμων» από το Τέξας

0
59

Η αναρτημένη οδική διαφήμιση στην πολιτεία του στις στην οποία αναγραφόταν το «Φιλελεύθεροι, συνεχίστε την οδήγηση στον I-40 μέχρι να αναχωρήσετε από την Μεγάλη Πολιτεία του » όπως αναφέρει η ιδιοκτήτρια διαφημιστική εταιρία πρόκειται να κατέβει και να αποσυρθεί έχοντας προσελκύσει την δημοσιότητα και την προσοχή με 10.000 κοινοποιήσεις της φωτογραφίας με την απεικόνισή της στο Facebook.

Η εταιρεία η οποία κατέχει την αναρτημένη διαφημιστική πινακίδα στα Ανατολικά κοντά στην πόλη του Βέγκα στο Τέξας επάνω στον I-40 σε απόσταση διαδρομής 35 μιλίων από τα σύνορα της πολιτείας με το διαλεύκανε ότι δεν υιοθετεί το περιεχόμενό της με το οποίο δεν συσχετίζεται ενώ μια εκστρατεία συγκέντρωσε το απαιτούμενο ποσό των 1.800 δολαρίων για την αντικατάστασή της από την πινακίδα στην οποία θα αναγράφεται ότι «Το Τέξας είναι για όλους και όχι για την αδιαλλαξία. Καλωσορίσατε άπαντες!» η οποία θα τοποθετηθεί κατά μήκος του ίδιου αυτοκινητόδρομου.

«Έμεινα έκπληκτος που ταξίδεψε τόσο γρήγορα. Πιστεύω στην ελευθερία του λόγου αλλά η χώρα αυτή είναι ως έχει αρκετά διηρημένη. Μίλησα με τον πελάτη ο οποίος είναι σύμφωνος να κατέβει και θα τον αποζημιώσουμε» δήλωσε για την πρωτοφανή διαφήμιση ο ιδιοκτήτης της κατόχου της εταιρίας .

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.