Υπεγράφησαν τα πρώτα Σύμφωνα Συμβίωσης ομόφυλων ζευγαριών στην Ελλάδα

0
55

Πέντε Σύμφωνα Συμβίωσης ομόφυλων ζευγαριών υπεγράφησαν τη Δευτέρα στο Δημαρχιακό Μέγαρο της Αθήνας. Το πρώτο που υπεγράφη από τον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη αφορά τον γιατρό Α.Ρ. και τον εκπαιδευτικό Σ.Μ. και ακολούθησαν αμέσως και τα υπόλοιπα τέσσερα.

Ο κ. , υποδεχόμενος στο γραφείο του τον Α.Ρ., κατά την τελετή της υπογραφής, εξέφρασε τις ευχές του, σημειώνοντας ότι η σημερινή πρώτη ημέρα εφαρμογής του νόμου, είναι πολύ σημαντική για τα δικαιώματα στην Ελλάδα και την εναρμόνιση της χώρας μας με τη διεθνή πραγματικότητα.

Η ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων

Το πρώτο Σύμφωνο Συμβίωσης μεταξύ ομόφυλου ζευγαριού υπέγραψε ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης, στο Δημαρχιακό Μέγαρο της Αθήνας. Όπως ο δήμαρχος Αθηναίων είχε δημοσίως δεσμευθεί, η ληξιαρχική πράξη με στοιχεία 25/1/2016 μεταξύ των Α.Ρ. και Σ.Μ., ιατρού και εκπαιδευτικού, αντιστοίχως, φέρει τη δική του υπογραφή. Ο κ. Καμίνης, υποδεχόμενος στο γραφείο του τον Α.Ρ., κατά την τελετή της υπογραφής εξέφρασε τις ευχές του, σημειώνοντας ότι η σημερινή πρώτη ημέρα εφαρμογής του νόμου, είναι πολύ σημαντική για τα δικαιώματα στην Ελλάδα και την εναρμόνισή της χώρας μας με τη διεθνή πραγματικότητα.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.