Καινούργια μηχανήματα στην καθαριότητα του δήμου

0
35

Επτά(7) ολοκαίνουργια πετρελαιοκίνητα οχήματα έρχονται να προστεθούν στο στόλο του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, βελτιώνοντας έτσι το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών καθαριότητας και την καλύτερη προστασία του περιβάλλοντος της πόλης.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τέσσερα(4) διπλοκάμπινα ημιφορτηγά βάρους 3,5 τόνων, με ανατρεπόμενη καρότσα, και τρία(3) φορτηγά απορριμματοφόρα, χωρητικότητας 16 κυβικών μέτρων. Όλα τα καινούργια οχήματα που παρέλαβε ο Δήμος, είναι πρόσφατης κατασκευής, αμεταχείριστα, ενώ πληρούν τους όρους κατασκευής και ασφάλειας που επιβάλλει το ισχύον νομικό πλαίσιο.

Η προμήθεια έγινε με χρηματοδοτική μίσθωση (leasing), το συνολικό της κόστος ανέρχεται σε 1.049.040 ευρώ  και η αποπληρωμή θα γίνει σε πέντε χρόνια. Σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα την συντήρηση των οχημάτων θα αναλάβει η προσφέρουσα εταιρία, όπως προβλέπεται από τη σύμβαση, εκτός από τις περιπτώσεις ατυχήματος ή τυχόν κακής συντήρησής τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.