Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας στηρίζει έμπρακτα την τρίτη ηλικία, προσφέροντας στιγμές χαράς, ψυχαγωγίας και κοινωνικοποίησης στα μέλη των τοπικών δομών. Πρόσφατα, το ΚΑΠΗ Αγίας Μαρίνας διοργάνωσε δύο εξαιρετικές αποδράσεις, οι οποίες χάρισαν στα μέλη του αξέχαστες εμπειρίες, γεμάτες κατάνυξη, φύση και παραδοσιακό γλέντι.
Πνευματική ηρεμία και θάλασσα στην Κορινθία
Η πρώτη εξόρμηση ταξίδεψε τα μέλη του ΚΑΠΗ στην πανέμορφη Παναγία Κορφιώτισσα, έναν τόπο γεμάτο γαλήνη και κατάνυξη. Αμέσως μετά την πνευματική ανάταση, οι συμμετέχοντες απόλαυσαν ένα υπέροχο γεύμα δίπλα στο κύμα, στα περίφημα Λουτρά της Ωραίας Ελένης στην Κόρινθο.
Φυσικό κάλλος και παραδοσιακό γλέντι στον Ωρωπό
Η δεύτερη εξόρμηση συνδύασε την επαφή με τη φύση και τη γιορτινή ατμόσφαιρα. Τα μέλη επισκέφθηκαν την καταπράσινη Λίμνη Μπελέτσι, ενώ στη συνέχεια μετέβησαν στον Ωρωπό για φαγητό, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ηλικιωμένων. Εκεί, η ομάδα έστησε ένα αυθεντικό παραδοσιακό γλέντι με τραγούδι, χορό και πολύ γέλιο.
Θερμές ευχαριστίες στη δημοτική αρχή και τους συντονιστές
Τα μέλη του ΚΑΠΗ Αγίας Μαρίνας εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους στον Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, Γιάννη Τομπούλογλου, για τη διαρκή στήριξη και τον σεβασμό που επιδεικνύει προς την τρίτη ηλικία.
Παράλληλα, ευχαριστούν θερμά τον υπεύθυνο του ΚΑΠΗ, Ιωάννη Λουκιδέλη, καθώς και τους συντονιστές Αθηνά Μάνου και Νίκο Στασινόπουλο. Χάρη στον άψογο συντονισμό, την υπομονή και τη φροντίδα τους, οι δύο εκδρομές ολοκληρώθηκαν με απόλυτη ασφάλεια και απόλυτη επιτυχία.







