ΚΑΠΗ Νέας Χαλκηδόνας: Μοναδικός Εορτασμός για την Ημέρα Τρίτης Ηλικίας

Τα μέλη του ΚΑΠΗ Νέας Χαλκηδόνας υποδέχθηκαν τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Τρίτης Ηλικίας την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου, φιλοξενώντας την εκδήλωση που αρχικά είχε προγραμματιστεί για το ΚΑΠΗ Νέας Φιλαδέλφειας.

​Με αστείρευτο κέφι, ζωντάνια και αγαπημένα τραγούδια, οι παρευρισκόμενοι δημιούργησαν μια εξαιρετική ατμόσφαιρα, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία.

​Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, Γιάννης Τομπούλογλου, έδωσε το «παρών» στη γιορτή μαζί με τους εντεταλμένους δημοτικούς συμβούλους Δημήτρη Ζησιμάτο και Μανώλη Διαγουμά. Την ίδια στιγμή, η Μαρία Κοβάνη εκπροσώπησε επάξια το ΚΑΠΗ της Νέας Φιλαδέλφειας.

​Οι φωτογραφίες της εκδήλωσης αποτυπώνουν τις μοναδικές στιγμές χαράς που έζησαν τα μέλη του ΚΑΠΗ στη Νέα Χαλκηδόνα. Όλοι οι παρευρισκόμενοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για τη επόμενη χρονιά, με την ευχή να γιορτάσουν ξανά όλοι μαζί.

Η ομάδα του Καφενείου
Η ομάδα του Καφενείου
Το ΚΑΦΕΝΕΙΟ δημιουργήθηκε με σκοπό κάθε αναγνώστης να μπορεί να διαβάσει όλα τα νέα της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας, να ενημερωθεί για δράσεις και πολιτιστικές εκδηλώσεις, αλλά και να βρεί όλες τις ειδήσεις που αφορούν την Ελλάδα και τον κόσμο, τα αθλητικά και την ΑΕΚ, το lifestyle, την τεχνολογία και το gaming καθώς και όλες τις επιστημονικές εξελίξεις που τον αφορούν.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Σχετικά άρθρα