Παλινδρομικές τακτικά συγκεντρωτικές επαναλήψεις κατά διαστήματα () επονομάζεται η επιστημονική μέθοδος ή η τακτική γενετικά μεταλλαγμένης ανάπτυξης καπνών κατέχοντας αμελητέα ποσότητα της νικοτίνης (0,04 mg από τα 16 mg) από την αδρανοποίηση των έξη ενζύμων των οποίων την αναπαράγουν επάνω στα φύλλα.

Η μέθοδος υποβλήθηκε για την εφαρμογή από το τεχνικό Πανεπιστήμιο του στην Γερμανία σε καπνά αποφέροντας αφανισμό της νικοτίνης κατά το αποτέλεσμα. Από την ποικιλία γενετικού πειράματος κατέχοντας 16 mg ανά το ένα γραμμάριο η ποσότητα της νικοτίνης ελαττώθηκε στα 0,04 mg από αμελητέα προσαρμοσμένη με τις απαιτήσεις του Αμερικανικού Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων τον οποίο τις νομοθέτησε από προσάρτηση της εξουσίας το 2009 από αντίστοιχες δημοκρατικές διαδικασίες.

Ο υποστηρίζει ότι τσιγάρα διαθέτοντας λιγότερη μέχρι καθόλου νικοτίνη αποτελούν τα περισσότερο ωφέλιμα για την υγεία πλην όμως από ο,τι τα υπόλοιπα τσιγάρα. Η μέθοδος της γενετικής μεταλλαγής είναι ευρέως διαδεδομένη χρησιμοποιώντας τα αποτελέσματά της πρόσφατα σε πολλούς αγροτικούς τομείς καλλιέργειας. Το τμήμα από την μελέτη των Oliver Kayser, Felix Stehle και της Julia Schachtsiek στο τεχνικό πανεπιστήμιο του Ντόρτμουντ υπήρξε χημικών μηχανικών και της Βιοχημικής και επιτευχθείσα ελάττωση κατά το 99,75%.

Προηγούμενο άρθροΣυνέντευξη από τον σεναριογράφο – σκηνοθέτη της ”Πρόσκλησης” στο LaVita Radio
Επόμενο άρθροΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΒΓΕΙ ΣΕ ΚΑΛΟ
Κώστας Κητής
Γεννήθηκα στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας και σπουδάζω πληροφορική με το πρώτο πτυχίο μου σε Πληροφορική και Μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο Brunel του Λονδίνου. Παρακολούθησα μαθήματα πληροφορικής και Τ.Π.Ε. στα κολέγια του Λονδίνου Brookfield Adult Learning Centre, East Berkshire College, Acton and Hammersmith College και West London Community College. Μου αρέσουν τα καυτερά γεύματα, η φωτογραφία, οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, οι αγορές και τα ψώνια και οι βραδυνές έξοδοι. Ως πρώιμος γνώστης προγραμματισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών από παιδική ηλικία αποφοίτησα από κολέγιο που διδάσκει μαθήματα Αγγλικού λυκείου και ασχολούμαι ιδιαίτερα με τα αιτήματα των ατόμων που καπνίζουν και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τις ηλεκτρονικές συσκευές.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.