Παλινδρομικές τακτικά συγκεντρωτικές επαναλήψεις κατά διαστήματα (CRISPR) επονομάζεται η επιστημονική μέθοδος ή η τακτική γενετικά μεταλλαγμένης ανάπτυξης καπνών κατέχοντας αμελητέα ποσότητα της νικοτίνης (0,04 mg από τα 16 mg) από την αδρανοποίηση των έξη ενζύμων των οποίων την αναπαράγουν επάνω στα φύλλα.

Η μέθοδος υποβλήθηκε για την εφαρμογή από το τεχνικό του Ντόρτμουντ στην Γερμανία σε καπνά αποφέροντας αφανισμό της νικοτίνης κατά το αποτέλεσμα. Από την ποικιλία γενετικού πειράματος κατέχοντας 16 mg ανά το ένα γραμμάριο η ποσότητα της νικοτίνης ελαττώθηκε στα 0,04 mg από αμελητέα προσαρμοσμένη με τις απαιτήσεις του Αμερικανικού Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων τον οποίο τις νομοθέτησε από προσάρτηση της εξουσίας το 2009 από αντίστοιχες δημοκρατικές διαδικασίες.

Ο Π.Ο.Υ. υποστηρίζει ότι τσιγάρα διαθέτοντας λιγότερη μέχρι καθόλου νικοτίνη αποτελούν τα περισσότερο ωφέλιμα για την υγεία πλην όμως από ο,τι τα υπόλοιπα τσιγάρα. Η μέθοδος της γενετικής μεταλλαγής είναι ευρέως διαδεδομένη χρησιμοποιώντας τα αποτελέσματά της πρόσφατα σε πολλούς αγροτικούς τομείς καλλιέργειας. Το τμήμα από την μελέτη των Oliver Kayser, Felix Stehle και της Julia Schachtsiek στο τεχνικό του Ντόρτμουντ υπήρξε χημικών μηχανικών και της Βιοχημικής και επιτευχθείσα ελάττωση κατά το 99,75%.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.