Καταγγελία του Σωματείου Εργαζομένων Ν.Φ.-Ν.Χ.

0
26

Το θράσος της δημοτικής αρχής του κου Βούρου δεν έχει  όρια. Ο Διοίκηση του κου Βούρου μην μπορώντας να χωνέψει την απορριπτική για τη δημοτική αρχή απόφαση του δικαστηρίου, προέβη σε μια ακόμη παράνομη και εκβιαστική για τα μέλη της Επιτροπής ενέργεια. Πιο συγκεκριμένα: 

Με την υπ’ αριθμ.   18743/6.9.2021  πρόσκληση   του προέδρου της Επιτροπής  Διαγωνισμού κ. Ντιούδη που επικαλείται το υπ’ αριθμ 18729 /6.9.2021 έγγραφο της Νομικής υπηρεσίας του Δήμου και το υπ’ αριθμ. 18740/6.9.2021 έγγραφο του Γραφείου Δημάρχου καλούν σε συνεδρίαση τα μέλη της επιτροπής αύριο Τρίτη 7.9.2021 στις 8.00πμ. 

Η πρόσκληση αυτή από τη στιγμή που βασίζεται στην υπ’ αριθμ. 497/2021 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών είναι καταφανώς ΠΑΡΑΝΟΜΗ, διότι:

Α) η απόφαση είναι  απορριπτική ως προς την αγωγή του Δήμου

Β) η απόφαση  δεν είναι και δεν θα μπορούσε να είναι  προσωρινά εκτελεστή  αφού είναι απορριπτική

Γ)  η απόφαση θα καταστεί τελεσίδικη και άρα εκτελεστή (και τότε και μόνο τότε θα μπορεί να αποτελεί τμήμα επίσημων εγγράφων) μετά το πέρας 3 ημερών σύμφωνα με το άρθρο 22 παρ. 4 του Νόμου 1264/82 όπως ισχύει ( Νόμος 4808/2021 άρθρο 95), καθώς μέχρι τότε υφίσταται η δυνατότητα από όλες τις πλευρές να ασκήσουν έφεση, ενώπιον του αρμόδιου δικαστηρίου.

Στην πρόσκληση ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαγωνισμού δεν αναφέρει αν ο ίδιος ρώτησε για τις απαιτούμενες ενέργειες που πρέπει να κάνει μετά το δικαστήριο ή αν του ήρθαν υπό τη μορφή «άνωθεν εντολής».

Καλούμε τη Δημοτική αρχή να σταματήσει να προκαλεί και να προσκαλεί σε συνεδριάσεις που εκθέτουν τους συναδέλφους μας.

Ενημερώνουμε και τους επικεφαλής των δημοτικών  παρατάξεων,  προκειμένου να τοποθετηθούν για τα προαναφερόμενα

                                                          Το ΔΣ

                                                  ΝΦΧ 6/9/2021

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.