Κοπή Πίτας του Ο.Μ. ΣΥ.ΡΙΖ.Α Ν.Φιλαδέλφειας – Ν.Χαλκηδόνας

Φίλοι και σύντροφοι της οργάνωσης μελών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας πλαισίωσαν και τίμησαν με την παρουσία τους την ετήσια κοπή της πίτας μας.

Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου βρεθήκαμε,  στο « Πέραν» παλιοί και νέοι σύντροφοι, γείτονες και φίλοι ενώ με χαρά υποδεχτήκαμε  βουλευτές της Ελληνικής Βουλής και του Ευρωκοινοβουλίου.

Η εκδήλωσή μας έτυχε εξαιρετικής αποδοχής και επιτυχίας ενώ μας δόθηκε η ευκαιρία να συζητήσουμε τις τρέχουσες πολιτικές και κυρίως να ακούσουμε από κυβερνητικά στελέχη τα ευοίωνα στοιχεία της Ελληνικής οικονομίας αλλά και την διαβεβαίωση της εξόδου της χώρας μας από τις  μνημονιακές δεσμεύσεις. Ιδιαίτερα τονίστηκαν οι προσπάθειες της κυβέρνησης για την οικονομική και γεωπολιτική σταθερότητα της χώρας καθώς και της ενδυνάμωσης της κοινωνικής και αναπτυξιακής  πολιτικής.

Ακολούθησε η κοπή της πίτας μας, λαχειοφόρος αγορά, τραγούδια και μέχρι πρωίας.

Την εκδήλωσή μας τίμησαν ο Υπουργός Ναυτιλίας και κεντρικός ομιλητής Π. Κουρουμπλής, η βουλευτής Β´ Αθήνας Ε. Αυλωνίτου,  ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου  και Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς Δ. Παπαδημούλης, ο Δήμαρχος Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας Α. Βασιλόπουλος, ο Ν. Χατζηαργυρίου Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος  της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.,  ο Ζ. Πεππές μέλος της Κ.Ε. και Υπεύθυνος χρηματοοικονομικής πολιτικής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α,  η Πρόεδρος του Οργανισμού  κτιριακών υποδομών Ι. Κοντούλη, ο Π. Δαμιανός Περιφερειακός Σύμβουλος της Περ.Αττικής και Διευθυντής του Γυμνασίου – Λυκείου των φυλακών Αυλώνα, η Ν.Πολίτου μέλος της Κ.Ε και Αντιπρόεδρος του Οργανισμού κτιριακών υποδομών,ο Θ. Αγγελόπουλος Περιφεριακός Σύμβουλος, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου μας Θ. Μανωλεδάκης, ο Αντιδήμαρχος της Υπηρεσίας Καθαριότητας Γ. Ανεμογιάννης, ο Κ. Βενιώτης, Υπεύθυνος της « Αλληλεγγύης για όλους», η Δ. Αθανασίου Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ν. Φιλαδέλφειας και ο Γ. Κατερίνης Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ν. Χαλκηδόνας.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους φίλους για την παρουσία τους  τους καταστηματάρχες της περιοχής μας για την προσφορά των δώρων της λαχειοφόρου μας και το « Πέραν» για την εξυπηρέτηση και την διασκέδαση που μας χάρισε.

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.