ΛΕΣΧΗ “EKΒΙΑΣΤΩΝ”, ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΗΣ ΧΩΡΩΝ Η ΕΥΡΩΖΩΝΗ!

0
31

ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΟΚ ΤΟΥ EUROGROUP ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ

ΟΙ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΤΩΝ ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ ΤΗΣ Ε.Ε

Με έγγραφο σοκ σε βάρος της χώρας μας κατέληξε την Κυριακή (12/7) το Eurogroup, ενώ συνεχίζεται μέχρι αργά το βράδυ η Σύνοδος των αρχηγών κρατών της ευρωζώνης (βλ. ρεπορτάζ παρακάτω). Η ευρωζώνη αναδεικνύει αυτές τις ώρες με ακόμα πιο απροκάλυπτο τρόπο στα μάτια και των πιο δύσπιστων ως λέσχη καταλήστευσης και φτωχοποίησης χωρών και λαών.

Την ίδια ώρα στην Αθήνα όλος, σχεδόν, ο συστημικός Τύπος της Κυριακής παροτρύνει εμμέσως πλην σαφώς στην αποπομπή Λαφαζάνη και Στρατούλη από την κυβέρνηση, παρουσιάζοντας τι μύχιες επιθυμίες του ως «πληροφορίες».

 

Γίνεται σαφές ότι για τους κυρίαρχους κύκλους της ΕΕ αλλά και τα δεσπόζοντα μεγάλα συμφέροντα στην χώρα, η ενδεχόμενη έγκριση νέου μνημονιακού πακέτου από τις Βρυξέλλες συνδέεται με την απαίτηση για άκρως συντηρητικές πολιτικές εξελίξεις στη χώρα.

Ερώτημα πάντως παραμένει αν εντός της Κυριακής θα μπορέσει να κλείσει συμφωνία με τους «θεσμούς» καθώς και η έκταση και το βάθος των μέτρων που θα περιέχει αυτή η συμφωνία.

Το Eurogroup πάντως προτείνει πριν την συνομολόγηση της πλήρους συμφωνίας της Ελλάδας με τους ”Θεσμούς” να νομοθετήσει μέχρι την Τετάρτη η ελληνική κυβέρνηση μια δέσμη σκληρών μέτρων (βλ. ρεπορτάζ παρακάτω),  προκειμένου να επιδείξει ”αξιοπιστία” έναντι των πιστωτών.

ΝΙΚΟΣ ΠΕΡΠΕΡΑΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.