“ΜΑΞΙ-ΘΕΜΑ 2016” στο Π.Π.Ι.Ε.Δ.

0
227

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ

“ΜΑΞΙ-ΘΕΜΑ 2016”

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΦΙΛΟΤΕΛΙΣΜΟΥ & ΜΑΞΙΜΑΦΙΛΙΑΣ

19-23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016

Το Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ελληνισμού της Διασποράς Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Θεματικού Φιλοτελισμού και η Ένωση Ελλήνων Συλλεκτών Καρτών Μάξιμουμ σας προσκαλούν στην Πανελλήνια  Έκθεση Θεματικού Φιλοτελισμού και Μαξιμαφιλίας, η οποία θα διεξαχθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Π.Π.Ι.Ε.Δ. από τις 19 έως τις 23 Οκτωβρίου 2016.

prosklisiΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

19 Οκτωβρίου 2016, 7 μ.μ.

Έναρξη τελετής εγκαινίων της Πανελλήνιας Έκθεσης Θεματικού Φιλοτελισμού και Μαξιμαφιλίας. Χαιρετίζουν ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Θεματικού Φιλοτελισμού, κ. Παντελής Λεούσης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Συλλεκτών Καρτών Μάξιμουμ, κ. Νίκος Μαλλούχος, η Αντιπρόεδρος του ΠΠΙΕΔ και Δημοτική Σύμβουλος, κα Ευτυχία Παπαλουκά, η Πρόεδρος ΔΣ των Ελληνικών Ταχυδρομείων, κα Φρόσω Σταυράκη και ο Δήμαρχος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος, κ. Αριστείδης Βασιλόπουλος, ο οποίος και κηρύσσει την επίσημη λειτουργία της έκθεσης.

20-23 Οκτωβρίου 2016

Η έκθεση παραμένει ανοικτή για το κοινό καθημερινά με ελεύθερη είσοδο, από τις 11 π.μ. μέχρι τις 8 μ.μ. Ειδικευμένοι φιλοτελιστές βρίσκονται στη διάθεση των επισκεπτών για ξενάγηση στα εκθέματα και πληροφορίες σχετικά με τον φιλοτελισμό.

23 Οκτωβρίου 2016, 6 μ.μ.

Τελετή απονομής αναμνηστικών δώρων και διπλωμάτων στους εκθέτες και τους συντελεστές της έκθεσης.

23 Οκτωβρίου 2016, 7 μ.μ.

Λήξη της έκθεσης. Παραλαβή εκθεμάτων από τους εκθέτες.

 

Πληροφορίες: Π.Π.Ι.Ε.Δ., Δεκελείας 152 & Ατταλείας 2, Νέα Φιλαδέλφεια,

T: 2132049155-6, Ε: ppied@dimosfx.gr

Δείτε εδώ το ενημερωτικό φυλλάδιο της έκθεσης

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.