18.9 C
Nea Chalkidona
Κυριακή, 03/12/2023

    Με μυστικό γάμο παντρεύτηκε η Έλενα Παπαρίζου;

    Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε και πώς αποκαλεί τον αγαπημένο της Αρέα Καψάλη

    Με μία φωτογραφία θέλησε να αποκαλύψει το μυστικό γάμο της η . Η γνωστή τραγουδίστρια ανέβασε στην προσωπική της σελίδα στο instagram μια φωτογραφία με τον αγαπημένο της Ανδρέα Καψάλη και  έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας «Me and my husband». Χαμός έγινε αμέσως μετά από τα σχόλια των fans της όπως και  βροχή έπεσαν οι ευχές! Μάλιστα, η ίδια ευχαρίστησε έναν φίλο τους, τον Magnus Carlsson.

    Το αινιγικό σχόλιο της όπως είναι αναμενόμενο έχει φουντώσει τις φήμες για μυστικό γάμο με τον άντρα που της έχει κλέψει την Ανδρέα Καψάλη. Πάντως το τελευταίο χρονικό μέρες το ζευγάρι βρίσκεται στην Σουηδία.

    Η ομάδα του Καφενείου
    Η ομάδα του Καφενείου
    Το ΚΑΦΕΝΕΙΟ δημιουργήθηκε με σκοπό κάθε αναγνώστης να μπορεί να διαβάσει όλα τα νέα της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας, να ενημερωθεί για δράσεις και πολιτιστικές εκδηλώσεις, αλλά και να βρεί όλες τις ειδήσεις που αφορούν την Ελλάδα και τον κόσμο, τα αθλητικά και την ΑΕΚ, το lifestyle, την τεχνολογία και το gaming καθώς και όλες τις επιστημονικές εξελίξεις που τον αφορούν.

    ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Σχετικά άρθρα