Έναν δήμο-πρότυπο σε όλη την Ελλάδα, τον δήμο Τρικκαίων επισκέφθηκε αντιπροσωπεία της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης στο δήμο Πρέβεζας  «Ανάπτυξη Τώρα».

Τα μέλη της αντιπροσωπείας της Πρεβεζάνικης παράταξης με υποψήφιο δήμαρχο Πρέβεζας τον Γιώργο Νίτσα και τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους Πρέβεζας Ιωσήφ Στύλο και Άγγελο Πουλίση, συναντήθηκαν με τον δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου, την αντιδήμαρχο Δημοσίων σχέσεων του δήμου Τρικκαίων Σοφία Αλέστα, και τον αντιδήμαρχο Τρικκαίων Κοινωνικής Πρόνοιας Κώστα Ψύχο. Η συνάντηση των δύο πλευρών διήρκησε 3 ώρες.

ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝΚατά τη διάρκεια της συνάντησης υπήρξε ανάμεσα στον Δημήτρη Παπαστεργίου και τον Γιώργο Νίτσα, μια ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων σε ζητήματα αυτοδιοίκησης,  ενώ πολλές ήταν οι ερωτήσεις που έγιναν από τον  υποψήφιο δήμαρχο Πρέβεζας προς τον δήμαρχο Τρικκαίων, αναφορικά με τη λειτουργία των δομών του δήμου, με την καθημερινότητα των δημοτών και τις νέες τεχνολογίες.

Ο δήμαρχος Τρικκαίων τόνισε ότι ο δήμος Τρικκαίων ήταν  υπερχρεωμένος και είναι χρεωμένος, όμως με σωστό σχεδιασμό και σχέδιο δράσης όλα μπορούν να γίνουν και έτσι συνδυάζεται η αποπληρωμή του χρέους, με την ανάπτυξη και με έργα που συμβάλλουν στην ποιότητα ζωής των δημοτών.

Ο κ. Νίτσας εξέφρασε την ικανοποίησή του και για το γεγονός ότι  τα μέλη της αντιπροσωπείας έγιναν δεκτά με θέρμη στα Τρίκαλα, αλλά και για το γεγονός ότι  έκανε πλήρη ανάλυση ο ίδιος ο δήμαρχος , όπως και ο ειδικός σύμβουλος του δήμαρχου και εκπρόσωπος τύπου κ. Θανάσης Μιχαλάκης, για τους τρόπους με τους οποίους λειτουργεί το  πληροφοριακό σύστημα ελέγχου όλων των δράσεων του δήμου. Από τα συμπεράσματα που έβγαλαν είναι ότι το μυστικό της επιτυχίας του δήμου Τρικκαίων, βασίζεται στο τρίπτυχο Εμπιστοσύνη – Στοχοθεσία – έλεγχος,  στο στελεχιακό δυναμικό του δήμου, τους δημοτικούς συμβούλους  και των ειδικών συνεργατων του δημάρχου. Ο κ. Παπαστεργίου αφού ευχαρίστησε τον κ. Νίτσα για την επίσκεψη και την χρήσιμη ανταλλαγή απόψεων του ευχήθηκε καλή επιτυχία στις εκλογές του Μαΐου.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Πρέβεζας Γιώργος Νίτσας, τόνισε: «θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου για τον πολύτιμο χρόνο που μας διέθεσε και  την πλήρη ενημέρωση που μας παρείχε. Του ευχηθήκαμε καλή επιτυχία και τον καλέσαμε να επισκεφθεί την Πρέβεζα, το συντομότερο δυνατό, ώστε να ανταποδώσουμε τη θερμή φιλοξενία.»

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.