ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΔΙΑΛΕΞΗ ΤΟΥ ΕΥΤΥΧΗ ΜΠΙΤΣΑΚΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ

0
74

Μεγάλη συμμετοχή σημείωσε η διάλεξη του γνωστού διανοητή Ευτύχη Μπιτσάκη, την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου, στην αίθουσα του Παγκόσμιου Πολιτιστικού Ιδρύματος Ελληνισμού της Διασποράς.

Η διάλεξη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Κέντρου Φιλοσοφίας, που οργανώνει ο Δήμος Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας σε συνεργασία με την Διδάκτορα Φιλοσοφίας του ΑΠΘ Χρυσάνθη Κεχρολόγου και με τη συμμετοχή του Εργαστηρίου Φιλοσοφικής Έρευνας πάνω στο Φαντασιακό (ΑΠΘ). Η σειρά των διαλέξεων έχει ως κεντρική θεματική Φιλοσοφία και Πολιτική και το θέμα που ανέπτυξε ο Ε. Μπιτσάκης ήταν: Η φιλοσοφική θεμελίωση της πολιτικής.

Οι διαλέξεις συνεχίζονται από τη νέα χρονιά. Επόμενη ομιλήτρια η Επίκουρος Καθηγήτρια Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Ελένη Λεοντσίνη, με θέμα «Η τέχνη του άρχειν, η δικαιοσύνη και το κοινό συμφέρον κατά τον Αριστοτέλη», τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.