Νεο κρεσέντο αυταρχισμού από την Δημοτική Αρχή για να επιβάλει την αντιλαική παραχώρηση ελεύθερου χώρου στο Κάτω Κουκλάκι

Λαϊκή Συσπείρωση Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας

‘φωνάξτε τη δημοτική αστυνομία’ η απάντηση του Δήμαρχου Γιάννη Βούρου ενάντια στους κατοίκους από το Κάτω Κουκάκι

Ξεπέρασε και τον εαυτό της η δημοτική αρχή (-ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ) με τις πλάτες ορισμένων παρατάξεων και ‘ανεξάρτητων’ συμβούλων που στηρίζονται από τα αστικά κόμματα (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ/-ΣΥΡΙΖΑ) στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας (20/4/2022).

Δεν έφτανε που αρνήθηκαν τον λόγο στους κατοίκους στο Κάτω Κουκλάκι της Νέας Χαλκηδόνας, που είχαν μαζευτεί σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την εν αγνοία τους παραχώρηση ελευθέρου χώρου (από τους ελάχιστους στη περιοχή) στην για να χτίσει εκκλησία.

Δεν έφτανε που κατέγραψαν ψευδώς παρουσίες δημοτικών συμβούλων ενώ δεν ήταν παρόντες στην συνεδρίαση (σε ένα από τα ελάχιστα δημοτικά συμβούλια που δεν μεταδόθηκε απευθείας) και δεν είχαν καμία δυνατότητα να παρακολουθήσουν.

Αλλά ο Δήμαρχος Γιάννης Βούρος έφτασε να καλεί την δημοτική αστυνομία (27.01 στο βίντεο της συνεδρίασης) όταν οι κάτοικοι διαμαρτυρήθηκαν που δεν μπόρεσαν να πάρουν το λόγο και να ακουστεί η άποψη τους έστω για τα πρακτικά…

Αυτή είναι η “δημοκρατία” που υπερασπίζονται: fast track διαδικασίες όταν πρόκειται για εκχώρηση υπηρεσιών και δημόσιων χώρων σε ξένα προς τον λαό συμφέροντα, αποβολές συμβούλων, μηνύσεις, κλήσεις της δημοτικής αστυνομίας και κρεσέντο αυταρχισμού σε κάθε φωνή που αντιστέκεται.

Αντιλαϊκή πολιτική και αυταρχισμός πάνω χέρι χέρι.

Αυτό έχουν αποδείξει κυβερνήσεις, περιφερειακές διοικήσεις και δημοτικές αρχές τόσο της ΝΔ, όσο και του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ και του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι άλλωστε αυτές οι δυνάμεις που έχουν συνδιαμορφώσει και το πλαίσιο για τη θυσία δασών, θαλασσών, οικοσυστημάτων και κάθε σπιθαμής ελεύθερου χώρου για τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων.

Όχι άλλο τσιμέντο.

Κάτω τα χέρια από τα πάρκα και τους ελεύθερους χώρους!

Οι εκλεγμένοι σύμβουλοι με την Λαϊκή Συσπείρωση συνεχίζουμε να στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τον αγώνα των κατοίκων για ουσιαστική αναβάθμιση της περιοχής για δενδροφύτευση σε όλα τα τμήματα και τις νησίδες του πάρκου Λάμπρου Κατσώνη, συχνή και επαρκή καθαριότητα, και πότισμα πρασίνου, αποκατάσταση δημοτικού φωτισμού στην περιοχή, για την επαναλειτουργία της κλειστής παιδικής χαράς, για τον εμπλουτισμό των χώρων με υπαίθρια και άλλες υποδομές αναψυχής. Για να μην καταστραφεί κανένας ελεύθερος χώρος και να δημιουργηθούν νέες εστίες πρασίνου, πολιτισμού και αθλητισμού, για καλύτερη ποιότητα ζωής.

Λαϊκή Συσπείρωση Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.