Ο Δήμος χρηματοδοτεί τους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους

Παρά το γεγονός ότι δεν προβλέπεται κονδύλι για τις δραστηριότητες των Πολιτιστικών και Αθλητικών Συλλόγων από την κεντρική διοίκηση, ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, τους επιχορηγεί με δικούς του πόρους.

Η συγκεκριμένη απόφαση πάρθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο την Τετάρτη 10 Απριλίου, μετά από εισήγηση που κατέθεσε η Αντιδήμαρχος για θέματα Παιδείας και Αθλητισμού Ευτυχία Παπαλουκά. Η επιχορήγηση αφορά και δραστηριότητες που θα γίνουν μέσα στο 2019και η απόφαση λήφθηκε μετά τα σχετικά αιτήματα που υπέβαλλαν στο Δήμο οι ίδιοι οι Σύλλογοι.  Το συνολικό ποσό της επιχορήγησης ανέρχεται σε 10.000 ευρώ.

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας θεωρεί ότι οφείλει να στηρίξει με κάθε τρόπο τους Πολιτιστικούς και Αθλητικούς Συλλόγους που μοχθούν για να παρέχουν σημαντικό κοινωνικό έργο, να προάγουν τον μαζικό αθλητισμό, να συνεισφέρουν στη διάσωσητης  πολιτιστικής κληρονομιάς και των παραδόσεων του τόπου μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.