Ο Δήμος καταγγέλλει την ΕΥΔΑΠ

0
29

Παρά τις επανειλημμένες αναφορές  που δέχτηκε από τον Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας η ΕΥΔΑΠ, δεν έχει αποκαταστήσει ακόμη τη βλάβη του δικτύου ύδρευσης στο διάζωμα του φαναριού στην πλατεία Πατριάρχου, όπου εδώ και τρεις εβδομάδες αναβλύζει νερό.

Η πρώτη αναφορά της βλάβης έγινε στις 15/2 ωστόσο παρά τις διαβεβαιώσεις πως το πρόβλημα θα αποκατασταθεί σύντομα κάτι τέτοιο δε συνέβη, με αποτέλεσμα να γίνει νέα αναφορά τη Δευτέρα 18/2 που δυστυχώς είχε την ίδια τύχη με την προηγούμενη. Δύο μέρες αργότερα, και συγκεκριμένα την Τετάρτη 20/2, ο Δήμος έκανε γραπτή αναφορά στην ΕΥΔΑΠ (αριθμός καταχώρησης: 20391). Από τότε έχουν περάσει ακόμα άλλες 10 μέρες με το πρόβλημα να παραμένει, παρά τις συνεχιζόμενες τηλεφωνικές οχλήσεις.

Ο Δήμος καταγγέλλει αυτή την κωλυσιεργία, που έχει αποτέλεσμα την πρόκληση προβλημάτων στην κεντρική πλατεία της πόλης και φυσικά την κατασπατάληση πόσιμου νερού, και καλεί την ΕΥΔΑΠ να αποκαταστήσει επιτέλους τη βλάβη.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.