Απεβίωσε ατυχώς στα 74 χρόνια ηλικίας του ο διάσημος πολιτικός του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και ιδρυτής του κόμματος των 5 Αστέρων και Δημοκρατικής Κίνησης Ελληνικής Δραχμής κ. αθεράπευτος από τον κορονοϊό από τον οποίο υπέκυψε στις 8 του Μαίου το 2021.

Ο κ. Κατσανέβας πεθερός του Γιώργου Παπανδρέου του ΚΙΝ.ΑΛΛ. και πρώην πρωθυπουργού του ΠΑ.ΣΟ.Κ ανάρτησε στον λογαριασμό του στο Facebook νωρίτερα ότι έπασχε από τον κορονοϊό όπου ανέφερε ότι είχε κάνει το εμβόλιο της Pfizer λίγες ημέρες πριν αρωστήσει στις 19 Απριλίου στις 14 Απριλίου αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να θεραπευτεί μιας και η εξασθένισή του εκδηλώθηκε πριν την αναγγελία από το Νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης πως η ζωοοντική ασθένεια θεραπεύεται με μετάγγιση αίματος από τους ήδη θεραπευμένους ασθενείς [ σχετικό άρθρο ] ως ύστατο θεραπευτική τακτική και μέθοδο.

Ο Θεόδωρος Κατσανέβας σπούδασε οικονομικά στο London School of Economics και ήταν επίκουρος καθηγητής της οικονομικής σχολής του Πανεπιστημίου του Πειραιά έχοντας σπουδάσει μεταπτυχιακά στο Πανεπιστήμιο του Γουόρικ στο Ουόρικσαϊρ της κεντρικής Αγγλίας. Διατέλεσε υπουργός του ΠΑ.ΣΟ.Κ. σε διάφορες υπουργικές θέσεις και υπήρξε γαμπρός του Ανδρέα Παπανδρέου και πεθερός του υιού αυτού Γεωργίου Παπανδρέου. Το 2013 ίδρυσε το κόμμα των 5 Αστέρων με σκοπό την επαναφορά και την αποκατάσταση του εθνικού μας νομίσματος στην αγορά της Ελλάδας.

Η αναίσχυντη πράξη της εικονικής και καθ’ ομοίωσης από δολοφονίας του από την ζωοοντική ασθένεια του κορονοϊού την οποία διέσπειραν οι Κινέζοι προκειμένου να τραφούν με το κρέας των κατοικίδιων ζώων τα οποία έθυσαν στον άνθρωπο από την παραπλήσια κουζίνα της αυτής κατοικίας ή του ανάλογου και του αυτοαποκαλούμενου εστιατορίου τους αναζητά την τίμια εκδίκηση κάθε νοήμοντος και ευαίσθητου ατόμου ο οποίος τα απέφυγε και την καταδίκη της Ελληνικής νομοθεσίας περί διασποράς ασθένειας η οποία καταδικάζεται από τον νόμο με 11 τουλάχιστον χρόνια φυλάκισης για κάθε συμβαλλόμενο και κάθε συμβεβλημμένο άτομο τα οποία και αποτελούν.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.