Ο πρ. Αντιδήμαρχος Νέας Χαλκηδόνας Θ. Καλύβης στηρίζει Γιάννη Βούρο

0
483

Αγαπητοί φίλες και φίλοι, συμπολίτισσες και συμπολίτες , όσοι με παρακολουθούσατε στις αναρτήσεις μου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα πέντε τελευταία χρόνια, όσοι παρακολουθούσατε τη δράση μου ή μαθαίνατε για αυτήν τα πέντε τελευταία χρόνια επίσης, όσοι ακούσατε τις ομιλίες μου ή διαβάσατε το προεκλογικό μου φυλλάδιο , γνωρίζετε ήδη τις θέσεις μου!

Οι θέσεις, η στάση και ο λόγος μου στη πολιτική ζωή είναι δείγμα προσωπικότητας και η προσωπικότητά μου έχει συνέχεια, είναι σταθερή και αδιαπραγμάτευτη. Αν αναιρούσα τις θέσεις μου θα ήταν σα να αναιρώ τον ίδιο μου τον εαυτό !! Σέβομαι τις απόψεις του καθενός. Εξάλλου από αυτές κρινόμαστε όλοι ανεξαιρέτως. Σε μία κοινωνία τόσο μικρή όπως είναι της πόλης μας , σχεδόν όλοι γνωριζόμαστε, για αυτό και επιδιώκω μία ειλικρινή επικοινωνία με τους συμπολίτες μου. Δε θα γίνω μέρος κανενός συμφέροντος είτε προσωπικού είτε κομματικού! Παιχνίδια στη πλάτη μου δε θα κάνει κανένας! Δε θα αποφασίσουν άλλοι για εμένα χωρίς εμένα! Ανακαλώντας λοιπόν από τη μνήμη σας και υπενθυμίζοντάς σας όλες τις παραπάνω από καιρό δημόσια εκφρασμένες θέσεις μου, παραμένω σε αυτές.

Προσδοκώ ένα καλύτερο αύριο για όλους μας , ένα καλύτερο αύριο για τη Πόλη μας , μια καλή συνεργασία με την παράταξη που πιστεύω ότι αύριο αξίζει να διοικεί το Δήμο μας, δίπλα στην οποία θα ταχθώ υπέρ στα καλά αλλά και απέναντι στα όποια αρνητικά τυχόν προκύψουν.

Με λίγα λόγια, ΣΤΗΡΙΖΩ ΓΙΑΝΝΗ ΒΟΥΡΟ !!
Θανάσης Καλύβης, πρ. Αντιδήμαρχος Νέας Χαλκηδόνας

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.