21.8 C
Nea Chalkidona
Σάββατο, 10/06/2023

  Οι απαγορεύσεις του καπνίσματος προσβάλλουν την ζωή στον πλανήτη

  Οι απαγορεύσεις καπνίσματος που κατενεργούνται και επιβάλλονται στους πολίτες παρά την θέλησή τους από την μετακίνησή τους αντί για την κυκλοφορία που είναι ελεύθερη προσβάλλουν την ζωή στον πλανήτη, διότι δεν έχει σημασία που είναι χημικό και όχι βιολογικό το στοιχείο που βλασφημούν πως δεν προτιμούν να υπάρχει ή δεν χρειάζονται κατά την εσφαλμένη εντύπωση όρασης και διόρασης του κόσμου που διαφωτίζεται ως το περιβάλλον από την φωτιά του Ήλιου, δηλαδή της ορατότητας του υπόλοιπου κόσμου, αλλά η περιφρόνηση των φυσικών λυμάτων της Γης προσβάλει την ζωή στον πλανήτη και καθυστερεί την ανάπτυξή της.

  Όπως προαναφέρεται οι απαγορεύσεις καπνίσματος καταπατούν το δικαίωμα της ελεύθερης διακίνησης στερώντας την κυκλοφορία από αυτούς που αφορούν και επηρεάζουν, αλλά και το σύνταγμα κάθε χς που τις επιβάλλει στους πολίτες και τους διακινούμενους επισκέπτες.

  Οι επιβλαβείς του καπνίσματος αντιμετωπίζονται από μόνες τους και με άλλον τρόπο όταν σήμερα έχουν βρεθεί τρόποι για την απόσταξη των καπνών από τις βλαβερές ουσίες της καύσης τους οι οποίοι εφαρμόζονται για τα προϊόντα της αγοράς και την διάθεσή τους. Με τα σημερινά δεδομένα δεν θα υπήρχε λόγος να ασχοληθούν άλλο για την καταπολέμηση του καπνίσματος όταν προέρχεται από λιγότερο επιβλαβή και όταν διατίθενται τα μέσα της ηλεκτρονικής του μιμοτύπισης.

  Οι επιβλαβείς επιπτώσεις του καπνίσματος αντιμετωπίζονται επίσης και ρωτώντας τους κατόχους της σχετικής εφεύρεσης πως λειτουργεί για τον άνθρωπο και τι του προσφέρει, πως πρέπει να χρησιμοποιείται και με ποιο μέτρο και για ποιους λόγους.

  Αλλά όμως, οι πίθηκοι δεν έχουν απογόνους στην Αμερική διότι τους ξερίζωσαν από τον τόπο τους οι Ισπανοί και οι Άγγλοι στρατιώτες του βασιλιά όταν αυτοί αποτελούν τον λαό της Αμερικανικής Ηπείρου, διαιρούμενο σε χώρες και έθνη με δικά τους νομίσματα από λεφτά και πολιτειακή δομή και ιεραρχία και γλώσσες και θρησκείες για τα οποία λιγότερα είναι γνωστά ενώ τίποτα δεν συνεχίζεται. Πάνω από τον τόπο τους σπιλώθηκε η δημοκρατία με την ανεύθυνη δολοφονία του προέδρου της Αμερικανικής δημοκρατίας Τζων Κέννεντυ από εξίσου ανεύθυνο άτομο που περιδιάβαζε το Ντάλλας το 1963 ανοίγοντας έτσι τον δρόμο για την άνοδο του Ισπανού μονάρχη στην εξουσία και την θέση του ο οποίος διαδέχτηκε την αρχηγία του Ισπανικού κράτους από τον Συνταγματάρχη Φράνκο στον θρόνο της Ισπανίας μετά την δικτατορία του και τον θάνατο στην εξουσία το 1975 και βασίλεψε μέχρι το 2014 όταν εκχώρησε το αξίωμά του στον υιό του Φίλιππο. Κατά την ενηλικίωσή του σε ηλικία 18 χρονών εκτέλεσε τον 14-χρόνο αδελφό του Αλφόνσο καθώς καθάριζε περίστροφο σε με όπλα όταν διαπίστωσε ότι το όπλο με το οποίο πειραματιζόταν ήταν οπλισμένο. Ο Αλφόνσο Μπουρμπόν χτυπήθηκε στο μέτωπο ενώ σύμφωνα με έκβαση στο στόμα με την σφαίρα να του διαπερνά τον εγκέφαλο. Ο πατέρας του Χουάν Κάρλος τον έπιασε από τον σβέρκο και του είπε οργισμένος «Ελπίζω όπως κατάλαβες να μην το έκανες επίτηδες!». Έκτοτε φανερά ουδέποτε αποκαταστάθηκε η δημοκρατία αντί για την βασιλευόμενή έκδοση της στην Ισπανία μετά την δικατατορία του Συνταγματάρχη Φράνκο και την αποκατάσταση του μόνου άρχοντος στη θέση του.

  Κώστας Κητής
  Κώστας Κητήςhttps://lesxidrachmon.wordpress.com/
  Γεννήθηκα στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας και σπούδασα Πληροφορική και Μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο Brunel του Δυτικού Λονδίνου. Παρακολούθησα μαθήματα πληροφορικής και Τ.Π.Ε. στα κολέγια του Λονδίνου Brookfield Adult Learning Centre, East Berkshire College, Acton and Hammersmith College και West London Community College. Μου αρέσουν τα καυτερά γεύματα, η φωτογραφία, οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, οι αγορές και τα ψώνια και οι βραδυνές έξοδοι. Ως πρώιμος γνώστης προγραμματισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών από παιδική ηλικία αποφοίτησα από κολέγιο που διδάσκει μαθήματα Αγγλικού λυκείου και ασχολούμαι ιδιαίτερα με τα αιτήματα των ατόμων που καπνίζουν και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τις ηλεκτρονικές συσκευές.

  ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

  εισάγετε το σχόλιό σας!
  παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

  Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

  Σχετικά άρθρα