Οι υπερεθνικοί εξουσιαστές και τα όρια του νόμου και της τάξης

Είναι γνωστό από τον τύπο και την σχολική εκπαίδευση πως κανείς δεν έχει το δικαίωμα να ασκεί πολιτική εξουσία από διεθνή οργανισμό είτε από ηγετικό στέλεχος διεθνούς οργανισμού.

Η νομοθετική και εκτελεστική και δικαστική εξουσία ασκούμενη από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τα αυτοαποκαλούμενα θεσμικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης ασκούνται παράνομα επεμβατικά εντός των κρατών μελών που τα επιδέχονται και ασύμβατα προς την εθνική τους κυριαρχία και την ανεξαρτησία των κρατών τους. Το εθνικό νόμισμα που καταρρίφθηκε έγινε παράνομα εντός της Ελλάδας για την οποία είναι γνωστό από τον τύπο ότι δεν ήταν εφικτή η ανατροπή του από σχεδόν κανένα αλλοδαπό άτομο, άλλο πρόσωπο ή ξένο φορέα.

Πολλοί είναι όσοι υποδέχονται με προθυμία το όραμα της πολιτικής ενοποίησης της πης μετά από την οικονομική ενοποίησή της η οποία έγινε με την κυκλοφορία του Ευρώ στην αγορά των κρατών μελών της Ε.Ε. Ωστόσο αν η Ε.Ε. ήταν το κράτος ή βρισκόταν στην θέση κράτους το κράτος δεν θα υπήρχε από υποβολημένο και δεν θα υπήρχαν φόροι και εθνο εκπαίδευση με σχολεία και ό,τι τους απασχόλησε την κατανομή. Οι πολίτες θα προμηθεύονταν τις πρωταρχικές τους ανάγκες που τους διασφαλίζουν οι φόροι από τα αντίστοιχα επαγγέλα που τις ικανοποιούν όπως λόγου χάρη από την ιδιωτική πρωτοβουλία μεταξύ τους.

Η Ε.Ε. δεν εκπαίδευσε κανέναν στο σχολείο του αντί για το κράτος ούτε τον προστάτευσε από την αυθαιρεσία των συνανθρώπων του αντί για το κράτος και τις αρχές του ούτε του παρείχε τους δρόμους και τα πεζοδρόμια πάνω από τα οποία κυκλοφορεί. Η διακήρυξη της χερσαίας ιδιότητας του ανθρωπίνου είδους μέσω της ηπειρωτικής του ταυτοποίησης και ταυτότητας που δεν διέθετε την αυτή φύση ισοδυναμεί με προτάσεις παρά των νόμων της λογικής και συνεπακολούθησης των συμβάντων. ρείται δε του πατριωτισμού και υπάρχοντος εθνικού φρονήματος κάνοντας χρήση της συνείδησης κανενός ως εθνικής την οποία εξέλιπε.

Οι υπερεθνικοί εξουσιαστές που διορίζονται σε διεθνείς οργανισμούς ένας εκ των οποίων αποτελεί την υποδιαίρεση των Ηνωμένων Εθνών του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας ο οποίος περιόρισε μέσω των κρατών το κάπνισμα και την ελεύθερή του δεν διαθέτουν άδεια άσκησης πολιτικής εξουσίας από τον νόμο και τις διεθνείς συμβάσεις και τα πρωτόκολλά τους. Ως μη αιρετά πρόσωπα δεν χαρακτηρίζονται ούτε από κάποιο δημόσιο αξίωμα παρά μόνον ούτε από την πολιτική.

Το πανευρωπαϊκό κοινοβούλιο απαρτίζεται από ανόμοια ποσά εκπροσωπώντας ανισόλογα συμφέροντα και ανισόπεδα ζητήματα μεταξύ τους ενώ δεν καταμετρά την πλειοψηφία από τους εκπροσώπους του ή τους εκπροσωπούντες των άλλων οι οποίοι θέτουν την υποψηφιότητα για να ψηφιστούν μόνο από την πλειοψηφία της δικής τους χώρας. Για τον λόγο ουσιώδους ανισοκατανομής ήταν εύλογο να έχει εκζήτηση ο θεσμός της ς με την σύσταση ένωσης Ευρωπαίων πολιτών του Γιάννη Βαρουφάκη για την δημοκρατία στην Ευρώπη διεισδύοντας στην Ελληνική βουλή.

Ο προκλητικός χαρακτηρισμός του νόμου τον οποίο ισχύει πάνω από ένα μέρος και της νομοθεσίας της ίδιας χώρας ως εθνικού από τα ενδιαφερόμενα άτομα παραβλέπει την σχετική υποχρέωση να τηρείται από το ίδιο πρόσωπο όταν επισκέπτεται είτε ταξιδεύει στην περιοχή της οποίας χαρακτήριζε εθνικό τον νόμο. Όσα περιγράφονται παραπάνω επονομάζονται εξωτερική ανάθεση πολιτικής εξουσίας και δεν επαφίενται στην ευρεία αποδοχή τους ή την υποστήριξη από όσους επηρεάζουν ήτοι την δημοκρατική τους αποδοχή και υιοθέτηση όσο τον λόγο για τον οποίο αυτή συντάσεται και τους σκοπούς που εξυπηρετεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.