Ολοκληρώθηκε η τελευταία διπλή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης μας

143

Με ευχαριστίες ένθεν και ένθεν ολοκληρώθηκε η τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της περιόδου 2014-2019. Τον λόγο πήρε πρώτος ο επικεφαλής της παράταξης “Ζούμε Μαζί” κ. Α. Κόντος, ο οποίος ευχαρίστησε το σώμα για την άψογη για το καλό της πόλης. Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο απερχόμενος Δήμαρχος Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας κ. Α. Βασιλόπουλος, ο οποίος ευχαρίστησε με την σειρά του προσωπικά τον κ. Κόντο, αλλά και όλο το σώμα, ενώ ανέφερε ότι από την νέα περίοδο θα είναι παρών στην θέση της αντιπολίτευσης, στην οποία τον εξέλεξε ο λαός της πόλης, για να συνεχίσει να υπερασπίζεται τα συμφέροντα της κοινωνίας.

Στο διαδικαστικό μέρος των συνεδριάσεων, όσον αφορά στην απολογιστική συνεδρίαση του έτους 2018, τον λόγο πήρε ο Δήμαρχος, ο οποίος αναφέρθηκε επιγραμματικά σε έργα τα οποία ολοκληρώθηκαν, δημοπρατήθηκαν, η προγραμματίστηκαν το 2018. Ενδεικτικά ανέφερε την υποχρεωτική 2ετή προσχολική αγωγή στο Δήμο μας, την ένταξη του αντιπλημμυρικού της οδού Σκρα στον προϋπολογισμό της Περιφέριας Αττικής, την έναρξη της ανάπλασης του Άλσους. Ανέφερε επίσης χαρακτηριστικά ότι στην περίοδο 2014-2019 δημοπρατήθηκαν πάνω από 30 έργα.

Στην τακτική συνεδρίαση η οποία ακολούθησε:

Το 1ο θέμα εγκρίθηκε ομόφωνα
Το 2ο θέμα εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία, απείχαν οι κ.κ. Κόντος και Ντάτσης
Το 3ο θέμα, το οποίο αφορούσε μερική ανάκληση της απόφασης για επιχορήγηση συλλόγων, καθώς ορισμένοι δεν είχαν τα απαραίτητα δικαιολογητικά, εγκρίθηκε ομόφωνα.
Το 4ο θέμα εγκρίθηκε ομόφωνα
Το 5ο θέμα εγκρίθηκε ομόφωνα
Το 6ο θέμα εγκρίθηκε ομόφωνα
Το 7ο θέμα εγκρίθηκε ομόφωνα
Το 8ο θέμα εγκρίθηκε κατα πλειοψηφία, κατά ψήφισαν οι κ.κ. Κόντος και Ντάτσης
Το 9ο θέμα εγκρίθηκε ομόφωνα
Το 10ο θέμα αποσύρθηκε
Το 11ο θέμα εγκρίθηκε ομόφωνα
Το 12ο θέμα εγκρίθηκε ομόφωνα
Το 13ο θέμα εγκρίθηκε ομόφωνα
Το 14ο θέμα εγκρίθηκε ομόφωνα
Το 15ο θέμα εγκρίθηκε ομόφωνα
Το 16ο θέμα εγκρίθηκε ομόφωνα
Το 17ο θέμα εγκρίθηκε ομόφωνα
Το 18ο θέμα εγκρίθηκε ομόφωνα
Το 19ο θέμα εγκρίθηκε ομόφωνα
Το 20ο θέμα εγκρίθηκε ομόφωνα
Το 21ο θέμα εγκρίθηκε ομόφωνα
Το 22ο θέμα εγκρίθηκε ομόφωνα
Το 23ο θέμα εγκρίθηκε ομόφωνα
Το 24ο θέμα εγκρίθηκε ομόφωνα
Το 25ο θέμα εγκρίθηκε ομόφωνα

Το 26ο θέμα εγκρίθηκε ομόφωνα πλήν κάποιων κωδικών τους οποίους ανέφερε αναλυτικά ο κ. Κόντος. Στην συζήτηση που ακολούθησε ο κ. Ανανιάδης επισήμανε ότι για έναν κωδικό (πλύσιμο και γρασάρισμα απορρηματοφόρων από συνεργείο) η ανάγκη προέκυψε από την στιγμή που κατεδαφίστικαν οι της υπηρεσίας καθαριότητας.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.