Ο ΣΟΝΦ διοργανώνει εβδομαδιαία Online Νεανικά Τουρνουά και Online Τουρνουά Ενηλίκων-Νέων στην πλατφόρμα Lichess. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη και προϋποθέτει ένα λογαριασμό στο http://lichess.org/.

Το 15ο Online Θεματικό Νεανικό Τουρνουά θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12/5 στις 19:15. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα που θέλουν να εξασκηθούν στην Άμυνα Αλιέχιν. Εγγραφή στο: https://lichess.org/tournament/THKIghH4. Για τον κωδικό πρόσβασης απευθυνθείτε στο sonfilad@yahoo.gr.
 
Το 22ο Online Ελβετικό Τουρνουά Ενηλίκων – Νέων θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 14/5 στις 21:00. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι σκακιστές του ΣΟΝΦ και του ΠΟΣΠ με ηλικία μεγαλύτερη των 14 ετών, καθώς και οι τρεις πρώτοι νικητές του 16ου Online Ελβετικού Νεανικού Τουρνουά και οι δύο πρώτοι νικητές του 15ου Online Θεματικού Νεανικού Τουρνουά . Εγγραφή στο: https://lichess.org/swiss/5YpOPvzB. Για τον κωδικό πρόσβασης απευθυνθείτε στο sonfilad@yahoo.gr.
 
Το 17ο Online Ελβετικό Νεανικό Τουρνουά θα πραγματοποιηθεί το Κυριακή 16/5 στις 20:00. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι μικροί σκακιστές και σκακίστριες του ΣΟΝΦ, αλλά και όλα τα παιδιά που αγαπούν το σκάκι. Εγγραφή στο: https://lichess.org/swiss/guzd5WMz, αφού πρώτα γίνετε μέλος στην ομάδα του ΣΟΝΦ.
 
 
 
ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ
Πλατεία Κολοκοτρώνη 12-15 (Συγκρότημα ΟΕΚ Τρωάδος & Μανδηλαρά),
Νέα Φιλαδέλφεια 143 42 – τηλ  2117056447  –  www.sonf.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.