Παράδοση εξοπλισμού στους Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Νέας Φιλαδέλφειας από τον εκπρόσωπο της Προέδρου της Δημοκρατίας

Τους Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Νέας Φιλαδέλφειας επισκέφθηκε την Τετάρτη 08 Σεπτεμβρίου 2021 στην εστία τους στην πλατεία Προσκόπων Αϊδινίου, ο Ειδικός Γραμματέας της Προεδρίας της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Νικόλαος Μανούρης, εκπροσωπώντας την Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

_DSC0241.jpg
 

Τον κ. Μανούρη υποδέχθηκαν ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας κ. Γιάννης Βούρος, ο Αντιδήμαρχος κ. Μιχάλης Κουτσάκης και αντιπροσωπεία των Εθελοντών.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η παράδοση επιχειρησιακού εξοπλισμού, πυροσβεστικού και διασωστικού, απαραίτητου για τις δράσεις των Εθελοντών, δωρεά της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου κατά την επίσκεψή της στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας στις 15 Αυγούστου συναντήθηκε με τους Εθελοντές/πυροφύλακες του Άλσους ενημερώθηκε από τον Δήμαρχο και την Πρόεδρο του Δ.Σ. για τις ανάγκες τους και αποφάσισε να συμβάλλει ενισχύοντας τη σημαντική τους.

Κατά τη διάρκεια εκείνης της συνάντησης η Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξήρε τη συμβολή των δεκάδων Εθελοντών/Δασοπυροσβεστών, για την υποστήριξη που παρείχαν στους άνδρες και τις γυναίκες του Πυροσβεστικού Σώματος στη μάχη κατάσβεσης των πρόσφατων καταστροφικών πυρκαγιών.

Η δεκτικότητα της Προέδρου της Δημοκρατίας, η συνέπεια και η ταχύτητα ανταπόκρισης στο των Εθελοντών, αποτέλεσε έκπληξη για τους Εθελοντές. Ευγνώμονες για τη συγκεκριμένη εξέλιξη, θεωρούν πως αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για την ανάπτυξη του Εθελοντικού Κινήματος στη χώρα, που μπορεί να προσφέρει τα μέγιστα σε πολλούς και διαφορετικούς τομείς.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       Από το γραφείο Τύπου

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.